Detaylar
Kim cevapladı?Epic Games Launcher'ı leş gibi zaten. Epic Games Launcher'ını da savunmuyoruz zaten. Sadece bedava oyun dağıtan bir platformu, sırf nefret ettikleri için gram bilgileri olmadan oyunları kötülemelerine laf söylüyoruz. Yoksa ben de Epic Games'ten para vererek oyun almam. Eskiden alıyordum artık sadece Steam'den alıyorum.Epic Games'in rakip olamamasının en büyük sebebi bence arayüzünün kötülüğu ve oyunlarda kazanılan başarımların hiçbir değeri yokmuş gibi hissettirmesi. En basitinden arkadaşınla chat bile yapamıyorsun, Epic Games'ten ekleştiysen. Sesli sohbet demiyorum, chat olsun bari en azından, çok kolay olsa gerek eklemesi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sene kayda değer bir Hogwarts verdi o da bende var zaten. Benim için boş bir sene gibi görünüyor. Umarım kalan 2 güne de en azından güzel bir tane atar.
Stormweaver
Uzman
Boş ver hocam laf anlatamazsın.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Oyun keyif için oynanır hocam. Açık konuşayım 5080 aldım 1-2 ay kadar oldu. Dying Light 2'yi Full RT oynadım bitti. Şu an Kcd'nin birinci oyununu oynuyorum (arada) genelde TFT bir sarmaya başladı, TFT oynuyorum ekran kartı çalışmıyor bile.
Bazen eve gelen arkadaşlar hanımından izin alıp NVIDIA almaya korkanlar bana diyor ki istediğin kadar PC başındasın evli olmana rağmen, 5080'in var 4K OLED var. Sen neden BF6 ve TFT oynuyorsun diye.
Bilmiyorlar ki pek çok oyunu bitirdim ama her zaman hikayeli oyun modunda olmuyorum, bir oyunu oynamak için o oyunun büyük kitlesinin olması ya da çok bilinmesi şartı yok.
İnsanoğlu çok değişik bir varlık, kim neden zevk alıyorsa onu oynuyor.
Stormweaver
Uzman
Oyun keyif için oynanır hocam. Açık konuşayım 5080 aldım 1-2 ay kadar oldu. Dying Light 2'yi Full RT oynadım bitti. Şu an Kcd'nin birinci oyununu oynuyorum (arada) genelde TFT bir sarmaya başladı, TFT oynuyorum ekran kartı çalışmıyor bile.
Bazen eve gelen arkadaşlar hanımından izin alıp NVIDIA almaya korkanlar bana diyor ki istediğin kadar PC başındasın evli olmana rağmen, 5080'in var 4K OLED var. Sen neden BF6 ve TFT oynuyorsun diye.
Bilmiyorlar ki pek çok oyunu bitirdim ama her zaman hikayeli oyun modunda olmuyorum, bir oyunu oynamak için o oyunun büyük kitlesinin olması ya da çok bilinmesi şartı yok.
İnsanoğlu çok değişik bir varlık, kim neden zevk alıyorsa onu oynuyor.
Haklısınız hocam. Sırf kitlesi var diye oyun oynayan kişiler tanıyorum. Milletin oynadığı oyunlara laf atanlar var; halbuki oyun keyif için oynanır. Bende de 5070 var hocam ama gidip HOI4 oynuyorum. Bilmedikleri için laf atanlar bile oluyor.
Syntax
Üstün
Saçma dediğin oyun o kadar özgün ve güzel ki. Mekanikleriyle olsun, atmosferiyle olsun. Sizin bu tür oyunları oynamamanız oyunu dandik yapmıyor. Oyunlar sadece AAA oyunlardan ibaret değil.
Oyun dünyasını sadece GTA 5 ve RDR 2 gibi oyunlardan ibaret sanmak mantıklı bir düşünce yapısı değil.
Oyunun türü ilginizi çekmiyorsa "ilgimi çekmiyor" yazıp geçebilirsiniz, size göre olmayan oyun "çöp" olmuyor. Viewfinder gayet güzel bir oyun. Ki çoğunluk da bu şekilde kabul görmüş yorumlarına göre.
Ücretsiz dağıtılan bir şeye de tepki göstermek başka bir level olmuş. İstemiyorsanız almayabilirsiniz, bu kadar basit. Siz tatmin olun diye milyonlarca dolar harcanıp yapılan oyunlar her gün bedava mı dağıtılacak?
Bahsi geçen oyunları bu kadar bedava oynama niyetindeyseniz nereden oynayacağınızı biliyorsunuz zaten. Bu kadar dert edinmenin lüzumu yok.
Her konuda Steam'i savunan birisiyim ancak "fanboy" kimliğimizi bir kenara bırakıp objektif bir şekilde bakarsak gayet de güzel oyunlar veriyor Epic Games. Daha fazla lüzumsuz tartışmayalım konuda, Epic Games'in size her gün bedava AAA oyun verme sözü yok. Ki öyle bir bütçesi de yok.
Oyunun türü ilginizi çekmiyorsa "ilgimi çekmiyor" yazıp geçebilirsiniz, size göre olmayan oyun "çöp" olmuyor. Viewfinder gayet güzel bir oyun. Ki çoğunluk da bu şekilde kabul görmüş yorumlarına göre.
Ücretsiz dağıtılan bir şeye de tepki göstermek başka bir level olmuş. İstemiyorsanız almayabilirsiniz, bu kadar basit. Siz tatmin olun diye milyonlarca dolar harcanıp yapılan oyunlar her gün bedava mı dağıtılacak?
Bahsi geçen oyunları bu kadar bedava oynama niyetindeyseniz nereden oynayacağınızı biliyorsunuz zaten. Bu kadar dert edinmenin lüzumu yok.
Her konuda Steam'i savunan birisiyim ancak "fanboy" kimliğimizi bir kenara bırakıp objektif bir şekilde bakarsak gayet de güzel oyunlar veriyor Epic Games. Daha fazla lüzumsuz tartışmayalım konuda, Epic Games'in size her gün bedava AAA oyun verme sözü yok. Ki öyle bir bütçesi de yok.
Yeni konular
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-