Yeni WEIKAV modelleri satışta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 23783
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 127
  • Etiketler Etiketler
    modeller yeni
Makaleler
2
Yanlış bilmiyorsam uzun zamandır Wraith'te yeni Weikav modelleri görmüyorduk, güzel oldu. Weikav genel kalite olarak çok beğendiğim bir marka, genelde mekanik klavyelere basık çalışıyorlar ama çok iyi yapıyorlar. Sadece yazılım olarak hiç beğenmiyorum, o da bizim sorunumuz değil.

Genel olarak Çinli markaların çoğu yazılımda iyi değil. Gelin yakından bakalım, yeni neler gelmiş ve artıları, eksileri neler. Belki hoşunuza gider, alırsınız.

Weikav'ın amiral gemisi mekaniği diyebiliriz. HMX'in Yellow Switch'leri kullanılmış, tamamen CNC alüminyum kasa, 10.000 mAh'lik kocaman bir bataryası var. Aslında benim en dikkatimi çeken özellik, mekanik olmasına rağmen 8KHz desteği var. Klavye çok şık duruyor, cidden Weikav bu tür işleme işlerini çok iyi yapıyor. Metal bir KNOB'u var ve küçük olması hoşuma gitti, büyük KNOB seven biri değilim. Weikav'ın şu pinli PCB bağlantısını çok seviyorum, custom etmek için önü çok açık. Cidden bu klavyeyi aşırı sevdim ve fiyatı bence bu tür bir klavyeye göre uygun.

Nut75 alternatifi diyebileceğimiz bir model. Gerçi aralarında pek bir fark yok fiyat olarak ama TKL isteyenlere iyi bir seçenek gibi duruyor. Bunda da tamamen CNC alüminyum kasa ve 4000x2 mAh batarya var.

Kendi Coconut Latte Switch'leri kullanılmış ama 8K Hz desteği yok. Bu da çok iyi bir klavye olmuş, özellikle TKL isteyip bütçesi bu civarlarda olanlar için iyi bir seçenek.

Weikav'dan manyetik görmemiz çok zor olur ama yapmışlar. Switch olarak Snow Blade switch kullanmışlar. Bu switch RS7 V2 Ultradaki ile aynı switch mi bilmiyorum ama aynı ise harika bir switch tercihi olmuş.

Onun dışında gene benzer olarak CNC alüminyum kasa, FR4 plate gibi özellikleri var ama kablolu. Su geçirmez diyebileceğimiz kaplamalı PCB kullanılmış.

Bu tür ayrık numpadleri şahsen çok gereksiz bulmuşumdur ve bulmaya devam edeceğim. Sevenler için iyi bir model gibi duruyor; 2000 mAh batarya, FR4 plate ve CNC alüminyum gibi özellikleri var.

Ben ayrık numpad istiyorum derseniz bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Mekaniklere bu kadar para vermek mantıklı mı? HE alınsa daha iyi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…