Bütçe
3000

Kriyus 53

Üstün
Makaleler
2
Yeni bir klavye arayışındayım. Gözüme Wraith W60 ve Wraith W75 çarptı. Aralarında yaklaşık 2.000 TL fark var. Sizce bu farka değer mi ve hangisi alınır?
Şu an kullandığım klavye: E-yooso Z11.

İkiside alınır. W60 bütçesinin en performanslı ürünü olmasa da Ses ve Yazma hissiyatı bakımından en iyi ürünü. Aynı bütçedeki diğer manyetik switch klavyeleri aldığında E-yooso'dan pek de farklı bir deneyim yaşatmayacaklar.
W75'de 75 boyutlu bir klavye olarak alınır zaten o bütçede manyetik + 75 boyut bir klavye pek fazla yok. Switchleri W60'dan daha güncel.

Alternatif diyorsan Yunzii RT80 iyi alternatif olur bu 2 ürüne karşı. Mekanik switch bir klavye istiyorsan ayrıca öneri yapabiliriz.

W75 alınmaz. Büyük ihtimalle attığımı önerecek ama yine de etiketledim. Manyetik veya mekanik olarak iki klavye bıraktım.

W75 niye iyi değil?

Mekanik Switch bir klavye istiyorsan ayrıca öneri yapabiliriz.

Rekabetçi oyunlarda manyetik daha iyi diye biliyorum. Bir de bu modellerde CS:GO'nun yasakladığı bir özellik var mış, onu da merak ediyorum. Klavyemi de sıkıldığım için değiştirmek istiyorum.

W75 niye iyi değil?

Rekabetçi oyunlarda manyetik daha iyi diye biliyorum. Bir de bu modellerde CS:GO'nun yasakladığı bir özellik var mış, onu da merak ediyorum. Klavyemi de sıkıldığım için değiştirmek istiyorum.

Evet manyetik rekabetçi oyunlarda daha iyi. O zaman 2 ürünüde alabilirsin. Ekstra Yunzii RT80 tercih edilebilir. W75 kadar fiyat çıkmak istemiyorum diyorsan.

W75 kullanıyorum ilk başlarda çok hoşuma gidiyordu. Switchler 0.1 hassasiyette olmasına rağmen W'ya sonuna kadar bassam bile bazen çalışmıyor. Parmağımı çekip tekrar basmam gerekiyor. Çok can sıkıcı bir durum gerçekten. Bu yüzden klavyeden soğudum. Bir süredir bende başka klavye bakıyorum.

Bahsettiğin özellik snap tap, evet cs2 de bunu algılıyor ve seni oyundan atıyor hemen. Face it oynarken kullanabiliyorsun. Bildiğim kadarıyla valorant'da bir sınırlama yok. Rainbow Six'de de yok kullanabiliyorum.

W75 kullanıyorum ilk başlarda çok hoşuma gidiyordu. Switch'ler 0.1 hassasiyette olmasına rağmen W'ya sonuna kadar bassam bile bazen çalışmıyor. Parmağımı çekip tekrar basmam gerekiyor. Çok can sıkıcı bir durum gerçekten. Bu yüzden klavyeden soğudum. Bir süredir bende başka klavye bakıyorum.

Peki W60 alınır mı? Hem küçük hem de uygun fiyatlı.

W75 kullanıyorum ilk başlarda çok hoşuma gidiyordu. Switchler 0.1 hassasiyette olmasına rağmen W'ya sonuna kadar bassam bile bazen çalışmıyor. Parmağımı çekip tekrar basmam gerekiyor. Çok can sıkıcı bir durum gerçekten. Bu yüzden klavyeden soğudum. Bir süredir bende başka klavye bakıyorum.

Bahsettiğin özellik snap tap, evet cs2 de bunu algılıyor ve seni oyundan atıyor hemen. Face it oynarken kullanabiliyorsun. Bildiğim kadarıyla valorant'da bir sınırlama yok. Rainbow Six'de de yok kullanabiliyorum.
0.1 basma hassasiyetini ayarladın ama switch bırakma hassasiyetini aynı şekilde 0.1 olarak ayarladınız mı ? Sen sadece 0.1 basma ayarı yaparsan sadece 0.1 bastığında agılar ama switch'in deactive olması gereken hassasiyet değişmez.

0.1 basma hassasiyetini ayarladın ama switch bırakma hassasiyetini aynı şekilde 0.1 olarak ayarladınız mı ? Sen sadece 0.1 basma ayarı yaparsan sadece 0.1 bastığında agılar ama switch'in deactive olması gereken hassasiyet değişmez.
ikiside 0.1 de ayarlı. Zaten öncesinde 0.5 e 0.1 ayar yapmıştım. Fakat öyle yapınca daha sık çalışmamazlık yapıyorlardı. O nedenle ikisinide 0.1 ayarladım. Saçma şekilde parmağımı tamamen çekmeden düzelmiyor.

Peki W60 alınır mı? Hem küçük hem de uygun fiyatlı.
W60 hakkında pek bir bilgim yok kullanmadım. bende V1 W75 var sanırsam switchleri farklı ikisinin. Boyut olarak daha küçüğü zaten. Ucuz fiyatlı ve gayet iş görür gibi duruyor ama bende ki gibi bir problem yaşar mısın veya kronik bir problemi var mı bilmiyorum gerçekten. Ben kendi yaşadığım sorundan sonra açıkçası baya soğudum. Daha sonrasında da bir çok kişinin garanti ve iade sürecinde çok uğraştığını görünce hiç uğraşmadım. Şu anlık idare ediyorum ama klavyemi değiştireceğimde muhtemelen bir daha wraithden bakmayacağım.

ikiside 0.1 de ayarlı. Zaten öncesinde 0.5 e 0.1 ayar yapmıştım. Fakat öyle yapınca daha sık çalışmamazlık yapıyorlardı. O nedenle ikisinide 0.1 ayarladım. Saçma şekilde parmağımı tamamen çekmeden düzelmiyor.

W60 hakkında pek bir bilgim yok kullanmadım. bende V1 W75 var sanırsam switchleri farklı ikisinin. Boyut olarak daha küçüğü zaten. Ucuz fiyatlı ve gayet iş görür gibi duruyor ama bende ki gibi bir problem yaşar mısın veya kronik bir problemi var mı bilmiyorum gerçekten. Ben kendi yaşadığım sorundan sonra açıkçası baya soğudum. Daha sonrasında da bir çok kişinin garanti ve iade sürecinde çok uğraştığını görünce hiç uğraşmadım. Şu anlık idare ediyorum ama klavyemi değiştireceğimde muhtemelen bir daha wraithden bakmayacağım.
O halde bilgim yok bende hiç öyle bir sorun olmamıştı. Driver'dan kalibrasyon deneyin olmazsa da bence bi teknik servise gönderin ürünü.