yusufimran

Uzman
Merhaba, Getmobil, MediaMarkt gibi satıcılar yenilenmiş iPhone 13 Pro satıyorlar. Şu an bütçem kısıtlı olduğu için taksit avantajı ile 12 ay taksit yapmayı düşünüyorum. Şu an ilk 3-4 ayı rahat çıkartacak bir bütçem var. Eğer ilk 14 gün içinde bir sorun yaşarsan koşulsuz iade seçeneği mevcut olduğu söyleniyor. Sizce neler yapmalıyım, yardım eder misiniz? Teşekkür ederim.

13-14 bin liraya iPhone kovalamak saçma. Düzgün bir android alın en azından can çekişmezsiniz. Ama tam anlayamadım. 44 bin liraya satıyorlar ve aylık 3500 TL taksit mi yapıyorlar? 13-14 bin TL bütçe nereden geliyor o zaman?

Hocam dediğim gibi 13-14K kadar bütçem var, 44K'ye satıyorlar ama ben taksitle almayı düşünüyorum, 3500 TL'ye aylık taksit yapıyorlar.
44 mü K? iPhone 13 Pro için? 44K? Yenilenmiş iPhone 13 Pro için 44K? Telefon çıkalı 5 yıl oldu, 60'a zaten sıfır iPhone 16 var, delirdin mi sen kardeşim?

İlla iPhone istiyorsanız ya sıfıra 13 alabilirsiniz ya da Param Güvende'den taksit yaptırıp Yurt içi temiz bir 13 Pro alabilirsiniz.

Temiz bir 13 Pro sahibinden'de ortalama kaç k oluyor hocam?

Son düzenleyen: Moderatör: