yusufimran
Uzman
Peki param güvende ile nasıl taksit yapılıyorTelefon piyasasını takip etmiyorum ama ilanlara bakılırsa 35-38 civarı. Yurt içi alın ama kesinlikle.
Peki param güvende ile nasıl taksit yapılıyorTelefon piyasasını takip etmiyorum ama ilanlara bakılırsa 35-38 civarı. Yurt içi alın ama kesinlikle.
Bilmiyorum araştırabilirsiniz. Taksit özelliği var.
Merhaba, Getmobil, MediaMarkt gibi satıcılar yenilenmiş iPhone 13 Pro satıyorlar. Şu an bütçem kısıtlı olduğu için taksit avantajı ile 12 ay taksit yapmayı düşünüyorum. Şu an ilk 3-4 ayı rahat çıkartacak bir bütçem var. Eğer ilk 14 gün içinde bir sorun yaşarsan koşulsuz iade seçeneği mevcut olduğu söyleniyor. Sizce neler yapmalıyım, yardım eder misiniz? Teşekkür ederim.
İlla iPhone istiyorsanız ya sıfıra 13 alabilirsiniz ya da Param Güvende'den taksit yaptırıp yurt içi temiz bir 13 Pro alabilirsiniz.
![]()
iPhone 13 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz iPhone 13 128 GB fiyatları 36.299,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! iPhone 13 128 GB özelliklerini incele, 214 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Ben 40 bine filtrelemiştim. Ama 16e modelleri 41-42 binmiş. Evet 16e daha mantıklı olur.Hocam sıfır 13 parasına 16e var zaten. 5 yıllık cihaza 39 bin verilmez.