Samsung'un amiral gemisi telefonları genelde malzeme kalitesi olarak çok iyi olur. Bütçem 10.000 TL civarı.
Bir de LineageOS 22 kurmak istiyorum. Çünkü çok hafif ve güzel duruyor.

Bu tarz bir cihazı yenilenmiş almaya gerek yok affedersiniz ama bunların yaptıkları 2. el telefonu alıp ıslak mendille parlatmak. S10 şu an 5.5 6 civarına 2. el temiz alabileceğiniz bir cihaz hatta S20 FE 2. el 7 civarına temiz satılıyor.

Bu tarz bir cihazı yenilenmiş almaya gerek yok affedersiniz ama bunların yaptıkları 2. el telefonu alıp ıslak mendille parlatmak. S10 şu an 5.5 6 civarına 2. el temiz alabileceğiniz bir cihaz hatta S20 FE 2. el 7 civarına temiz satılıyor.
Ben 5 yıl önce iPhone 6S almıştım yenilenmiş olarak. 1000 TL'ye aldım. Hala kullandığım için ondan yenilenmiş cihazlara güvenmiştim.

Ben 5 yıl önce iPhone 6S almıştım yenilenmiş olarak. 1000 TL'ye aldım. Hala kullandığım için ondan yenilenmiş cihazlara güvenmiştim.

Fark ettiyseniz bu site 2. el cihaz alımı da yapıyor ve 4-5'e insanların mecburiyetten ölü fiyata verdiği cihazları 9'a satıyorlar. 2. el aldığınız bir cihazdan taksit seçeneği dışında farkı yok bunların.

2.el alın daha mantıklı.

Hatta daha ucuza bulursunuz belki S20 bile bulursunuz.

10 bin gibi bütçede S21 serisi bile rahatlıkla gelir TR cihaz. Basit bir örnek.

1748779443137.webp

Tamamdır arkadaşlar ama Sahibinden de dolandırıcılık olayları çok olduğundan, soğuğum oraya, ondan.

Tamamdır arkadaşlar ama sahibinden de dolandırıcılık olayları çok olduğundan, soğuğum oraya, ondan.

Param Güvende gibi hizmetlerde asıl satıcı riske giriyor şu an çünkü parça çalıp iade gönderen çok. Eğer Param Güvende gibi bir sistemle alırsanız asıl korunan siz oluyorsunuz bilginiz olsun. Yine elden alırken IMEI kontrolü yapıp vibrasyon kamera parmak izi gibi şeyleri de test ederek paranızı karşıya verin.