Yer6'nın yaptığı etik dışı video

Benim burada yapmaya çalıştığım şey Efe'ye yardım etmek değil, Efe'ye olan etik dışı davranışın genel boyutta incelenmesine farkındalık çekmektir.
Sizin yaptığınız, DT ve AT videosundan sonra tartışmada AT üstünlüğü kaybedince – ya da hiç kazanamayınca – Yer6 kanalına karşı bir gareze dönüştü. Bu tür paylaşımlarınız bundan.

Kendi problemlerinle başa çıkma stilini başkalarıyla kıyaslamak da Türk toplumunun psikolojik rahatsızlıklardaki cahilliğine atıf yapar nitelikte.
Hocam bunu her zaman görüyoruz. Siz her zaman kendi problemlerinizi projekte etmeye çalışıyorsunuz. Ailenizle olan probleminiz, cinsel kimliğinize olan nefretiniz buna dahil, ve herkesi kendiniz gibi psikolojik açıdan zayıf sanıyorsunuz ve aynı muameleyi yapmaya çalışıyorsunuz.
@7025 ve @Leo haklı.

Tamamen öznel ve yanlış bir yorum. Yer6'nı bu çocukla, unicorn çocuk vs'si yaptığından beri sevmiyorum. DT vs AT umrumda bile değil.

Kanka çocuk işin parasında, sen de gelmişsin çocuğun akıl sağlığını falan düşünüyorsun. Sence çocuğu oturtup zorla mı yaptırıyorlar bunu. Emin ol video çekilmeden önce her şeyin farkındadır. Sırf video fazla izlensin diye RP yapıyorlar. 40 yıllık prim taktiği. Sizde buna inanıp adamlara primini veriyorsunuz. Sonuç adamlar kazanıyor, siz de harcadığınız vaktinizden oluyorsunuz. Oturup Yer6 kanalıyla uğraşacağın vakti; hobi edinmeye, kendini geliştirmeye çalış. Bu şekilde en azından sende kazanırsın.

Parasını kazanıp 1-2 haftaya unutulacak kendi bileceği iştir, sen de bedava reklamını yapmış oldun.
Efe'yi, sadece bir özne olarak düşünüp bu işin genel boyuttaki karşılığına biraz kafa yorsanız aslında...

Biz buna empati diyoruz.

Dediğin projekte etme mekanizmasının varıldığı yer empati oluyor. Zararlı empati de vardır fakat sağlıklı empatinin temelinde de bu vardır.

Tamamen öznel ve yanlış bir yorum. Yer6'nı bu çocukla, unicorn çocuk vs'si yaptığından beri sevmiyorum. DT vs AT umrumda bile değil.
Yorumumun öznel olduğu doğru, zira tartışma sonrasında açtığınız konular ortada. Sizin Yer6 kanalına ne zamandan beri mesafeli olduğunuzu bilemem, sadece gözlemlediklerimle yorum yapabilirim. Eğer tartışmadan önce Yer6 kanalına karşı nitelikte paylaşımlarınız varsa, onları paylaşırsanız memnuniyetle okur ve yorumumu güncellerim.

Şöhret olma uğruna yapmadığı şey kalmadı çocuğun önce saçma sapan tavırlar sonra Müslüman olma bilmem ne. İstediğini elde ediyor. Gram üzülmüyorum. Başına ne geliyorsa hak ediyor böyle tipler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…