Biz şu an en stabil sürüm olan v1.0.0'ı indireceğiz. Haydi adım adım başlayalım!
ADIM 1: İndirmek
İndirme Bağlantısı Bu GitHub sayfasına gidip sdwebui. ZIP adlı dosyayı indiriyoruz.
ADIM 2: ZIP dosyasını çıkartmak
İndirdiğimiz ZIP dosyasını ZIP'ten çıkartıyoruz.
ADIM 3: Kurulumlar
İlk önce run.bat adlı uygulamayı çalıştırıyoruz. Daha sonra sorun çıkması halinde, update.bat'ı çalıştırıyoruz. Güncellemeler tamamlandıktan sonra tekrar run.bat'ı çalıştırıyoruz. Bir süre kurulum yapacak önceden yapamadığı kurulumları...
Biz şu an en stabil sürüm olan v1.0.0'ı indireceğiz. Haydi adım adım başlayalım!
İndirme Bağlantısı Bu GitHub sayfasına gidip sdwebui. ZIP adlı dosyayı indiriyoruz.
İlk önce run.bat adlı uygulamayı çalıştırıyoruz. Daha sonra sorun çıkması halinde, update.bat'ı çalıştırıyoruz. Güncellemeler tamamlandıktan sonra tekrar run.bat'ı çalıştırıyoruz. Bir süre kurulum yapacak önceden yapamadığı kurulumları...
Görsel üretimi destekleyen modellerle mümkün. LM Studio ile güzel bir arayüz elde edebilir ve model indirerek kullanabilirsin. Ekran kartının yüksek bir model olması ve iyi bir VRAM'e sahip olması gerek. Yoksa saniyede çok az token çıktısı olur ve kanser olursun.
Görsel üretimi destekleyen modellerle mümkün. Lm Studio ile güzel bir arayüz elde edebilir ve model indirerek kullanabilirsin. Ekran kartının yüksek bir model olması ve iyi bir VRAM'e sahip olması gerek. Yoksa saniyede çok az token çıktısı olur ve kanser olursun.
En az 16 GB VRAM Nvidia ekran kartı gerek. AMD ile çok sorun çıkıyor. 8 GB VRAM ile de kullanacağın LLM boyutu çok düşüyor. Onlarda epey şapşal. LM Studio ile model yükleyip denemek çok kolay. MLX VLM ile resim üretebilirsin.