- Makaleler
- 10
Yapay zekayı yerelde nasıl çalıştırırım? Hangi modelleri kullanabilirim? Fotoğraf ürettirebilir miyim?
A1111 bitti artık tarih oldu onun yerine bu kurulmalı, profesyonelleşmek ve kanser olunmak isteniyorsa Comfy.Stable Diffusion var benim bildiğim tek, zamanında rehber yapmıştım.
Bak bu şekil:
Biz şu an en stabil sürüm olan v1.0.0'ı indireceğiz. Haydi adım adım başlayalım!
ADIM 1: İndirmek
İndirme Bağlantısı Bu GitHub sayfasına gidip sdwebui. ZIP adlı dosyayı indiriyoruz.
![]()
ADIM 2: ZIP dosyasını çıkartmak
İndirdiğimiz ZIP dosyasını ZIP'ten çıkartıyoruz.
ADIM 3: Kurulumlar
İlk önce run.bat adlı uygulamayı çalıştırıyoruz. Daha sonra sorun çıkması halinde, update.bat'ı çalıştırıyoruz. Güncellemeler tamamlandıktan sonra tekrar run.bat'ı çalıştırıyoruz. Bir süre kurulum yapacak önceden yapamadığı kurulumları...
- Oltran
- nasıl nasıl kurulur stable diffusion
- Forum: Yapay Zekâ Araçları
Kusuruma bakmayın azizim öyleyse, ben uzun zamandır takip etmiyordum SD'yi ancak gene de önereyim dedim.A1111 bitti artık tarih oldu onun yerine bu kurulmalı, kanser olunmak isteniyorsa Comfy.
![]()
GitHub - lllyasviel/stable-diffusion-webui-forge
Contribute to lllyasviel/stable-diffusion-webui-forge development by creating an account on GitHub.github.com
Görsel üretimi destekleyen modellerle mümkün. LM Studio ile güzel bir arayüz elde edebilir ve model indirerek kullanabilirsin. Ekran kartının yüksek bir model olması ve iyi bir VRAM'e sahip olması gerek. Yoksa saniyede çok az token çıktısı olur ve kanser olursun.Yapay zekayı yerelde nasıl çalıştırırım? Hangi modelleri kullanabilirim? Fotoğraf ürettirebilir miyim?
Bilgisayarınız nedir? O'na göre size öneride bulunayım.
Stable Diffusion var benim bildiğim tek, zamanında rehber yapmıştım.
Bak bu şekil:
Biz şu an en stabil sürüm olan v1.0.0'ı indireceğiz. Haydi adım adım başlayalım!
ADIM 1: İndirmek
İndirme Bağlantısı Bu GitHub sayfasına gidip sdwebui. ZIP adlı dosyayı indiriyoruz.
![]()
ADIM 2: ZIP dosyasını çıkartmak
İndirdiğimiz ZIP dosyasını ZIP'ten çıkartıyoruz.
ADIM 3: Kurulumlar
İlk önce run.bat adlı uygulamayı çalıştırıyoruz. Daha sonra sorun çıkması halinde, update.bat'ı çalıştırıyoruz. Güncellemeler tamamlandıktan sonra tekrar run.bat'ı çalıştırıyoruz. Bir süre kurulum yapacak önceden yapamadığı kurulumları...
- Oltran
- nasıl nasıl kurulur stable diffusion
- Forum: Yapay Zekâ Araçları
Görsel üretimi destekleyen modellerle mümkün. Lm Studio ile güzel bir arayüz elde edebilir ve model indirerek kullanabilirsin. Ekran kartının yüksek bir model olması ve iyi bir VRAM'e sahip olması gerek. Yoksa saniyede çok az token çıktısı olur ve kanser olursun.
Comfyuı, A1111, webuı Forge gibi şeyler kullanırsanız model bulmak için bu site öneriliyor.
Türkçe kaynak olarak da şu 2 kanalı önerebilirim.