Makaleler
4
300 MB RAM kullanıyor, node.js ile electron kullanarak hiç uğraşmadan yaptım.

Kaynak kodu:

Dosya: YouTube Music Setup 3.3.1.exe
Linux: Linux YouTube Music Setup 3.3.1.exe

1716652999600.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Paylaştığınız programın görsel bir temsilini sunmamış olmanız, ne yazık ki değerlendirmemi güçlendiriyor. Bu durum diğer arkadaşlar için de geçerlidir diye tahmin ediyorum. Ayrıca, kodlarınızı doğrudan bu platformda paylaşmak yerine, GitHub gibi bir sistemde paylaşmanız daha isabetli bir yaklaşım olacaktır. Yine de emeğinize sağlık olsun!

Sayın @Yonga kıymetli bilgileriniz için teşekkürlerimi sunarım. Bahsettiğim husus, bir proje geliştirilmesi durumunda GitHub gibi platformların faydalarına işaret etmekteydi; ancak, sizin bu konulardaki üye olduğumdan bu yana vakıf olduğum engin bilgi birikiminize duyduğum güven neticesinde, bu önerimi geri çekiyorum.

Sayın @Yonga kıymetli bilgileriniz için teşekkürlerimi sunarım. Bahsettiğim husus, bir proje geliştirilmesi durumunda GitHub gibi platformların faydalarına işaret etmekteydi; ancak, sizin bu konulardaki üye olduğumdan bu yana vakıf olduğum engin bilgi birikiminize duyduğum güven neticesinde, bu önerimi geri çekiyorum.
Merhaba. Bu gösterdiğiniz saygı ve güven için çok teşekkür ederim. Gist aslında zaten bir Github hizmeti. Gözden kaçmış olabilir. Gözden kaçtığı için elbette çok iyi bir öneri :) 🙏

1716657393968.webp

Son düzenleme: