Yerli arabamız TOGG'un 2. arabası: T10F tanıtıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 101
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
Hem pahalı hem fiyatına değmez Tesla gibi bir araba varken TOGG'un ismi geçmez kendi ülkemizin arabasının da bu kadar pahalı olmasınıda anlamıyorum zenginler alabiliyor sadece.

Güzel gözüküyor ülkemizde mühendislik alanında istihdam yaratıp kalifiye eleman yetiştirip en önemli hazine olan bilgi birikimi oluşturacak gelişmeleri her zaman desteklerim. Bu işin muhalifi yandaşı yok.

Toplama arabamız diye düzeltelim. Yarın bir gün Türk bir marka çıkar bilgisayar kasası üretir onu da yerli bilgisayarımız diye satmayın sonra.

Bu da çekilişle mi satılır?

İlk zamanlar çekiliş olur sanırım. Yine kesin bir şey yok.

Güzel gözüküyor ülkemizde mühendislik alanında istihdam yaratıp kalifiye eleman yetiştirip en önemli hazine olan bilgi birikimi oluşturacak gelişmeleri her zaman desteklerim. Bu işin muhalifi yandaşı yok.

Bursa'da yaşayan arkadaşım anlatıyordu; internette gördüğümüzden daha büyük fabrika demişti.

Araç güzel gözüküyor. Lakin burada İtalyan diyenlere sesleniyorum. TOGG'da bazı yazılımsal hatalar mevcut İtalyan diyenler bir zahmet adamlara mail atabilirlerse sorunu düzeltmeleri için yardımcı olurlarsa sevinirim. Çünkü sorunlar olduğu zaman İtalyan'lar yapamamış demiyorlarda o yüzden rica ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…