Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Bu da çekilişle mi satılır?
Tamamen kendi fikrimi söylüyorum bana tesla daha iyi gibi geliyor.
- Makaleler
- 4
Bencede daha iyi gözüküyor fakat Tesla'dan daha iyi teknik özelliklere sahipken Tesla'dan daha ucuza satılacak yerli olduğundan. Daha mantıklı bir tercih olur Togg.Tamamen kendi fikrimi söylüyorum bana tesla daha iyi gibi geliyor.
- Makaleler
- 1
Güzel gözüküyor ülkemizde mühendislik alanında istihdam yaratıp kalifiye eleman yetiştirip en önemli hazine olan bilgi birikimi oluşturacak gelişmeleri her zaman desteklerim. Bu işin muhalifi yandaşı yok.
Tamamen kendi fikrimi söylüyorum bana Tesla daha iyi gibi geliyor.
Tesla'yla kıyaslanamaz bile.
- Makaleler
- 1
İlk zamanlar çekiliş olur sanırım. Yine kesin bir şey yok.
Güzel gözüküyor ülkemizde mühendislik alanında istihdam yaratıp kalifiye eleman yetiştirip en önemli hazine olan bilgi birikimi oluşturacak gelişmeleri her zaman desteklerim. Bu işin muhalifi yandaşı yok.
Bursa'da yaşayan arkadaşım anlatıyordu; internette gördüğümüzden daha büyük fabrika demişti.
Çöp olmuş, önceki arabanın arayüzünü düzeltsinler önce yenisini yapmaktan çok. Servis isteyen Roma'ya gidebilir.
ReloadingData
Yetkin
Araç güzel gözüküyor. Lakin burada İtalyan diyenlere sesleniyorum. TOGG'da bazı yazılımsal hatalar mevcut İtalyan diyenler bir zahmet adamlara mail atabilirlerse sorunu düzeltmeleri için yardımcı olurlarsa sevinirim. Çünkü sorunlar olduğu zaman İtalyan'lar yapamamış demiyorlarda o yüzden rica ettim.