T10X'e göre çok daha şık ve benzersiz duruyor. Biraz yorumları okudum da, düşünüyorum hiçbir dayanak olmadan sadece kendi ülkesinde yapılmış diye bir firmayı gömmek başka bir ülkede var mı?
Gömme sebebimiz ülkemizde yapılması değil, arabayı İtalyanların tasarlaması gibi çoğu temel şeyin de ithal olması.
Yoksa çok güzel proje daha da büyütülebilir ve bileşenlerin ve tasarımların da bir kısmını daha biz yapsak hiç bir şey demem.

Tasarım iyi fakat otonom sürüş mevzusu var dedikleri gibi arkadaşların. Bütçesine göre güzel olabilir.

Herkes TOGG'un ne kadar yerli olduğunu biliyor hocam ama köstek olacağımıza biraz destek gösterelim yavaş yavaş daha da yerlileşmeye başlar zamanla

Hatalarını görmezden gelecek değilim. Yalan reklamlarla insanları kandırmaya çalıştılar, başarılı da oldular. Proje ne kadar büyük olursa olsun eleştirilecek yanları eleştirmemiz lazım. Halk eleştirmediği için bugün ülke bu halde.

Gömme sebebimiz ülkemizde yapılması değil, arabayı İtalyanların tasarlaması gibi çoğu temel şeyin de ithal olması.
Yoksa çok güzel proje daha da büyütülebilir ve bileşenlerin ve tasarımların da bir kısmını daha biz yapsak hiç bir şey demem.

Tasarım iyi fakat otonom sürüş mevzusu var dedikleri gibi arkadaşların. Bütçesine göre güzel olabilir.
Ya zaten ilk kez piyasaya giriş yapan bir firmanın yüzde yüz yerli olmasını nasıl bekleyebilirsiniz ki? Firmanın arkasında Türkiye'nin en büyük holdingleri var. Büyük bir girişim yani. Tamam arabanın videolarını izledin, kullandın. Şöyle dezavantajları, şöyle kötülükleri var de, amenna. Eleştiri olur firma kendini geliştirir. Ama sadece siyasi etkenlerden dolayı da b*k atmayın.

Evet çoğu araba tamamen yerli değil, ama çoğu marka "yerli ve milli araba" diye reklam yapıp halkın milliyetçi duygularını sömürmeye çalışmıyor.

Ya tutturmuşsunuz böyle tanıtıldı. Ya öyle ya da böyle bizim ülkemiz için önemli bir gelişme desteklememiz lazım. Eleştirebilirsin, ama bu kadar gömmek saçma.

Ya tutturmuşsunuz böyle tanıtıldı. Ya öyle ya da böyle bizim ülkemiz için önemli bir gelişme desteklememiz lazım. Eleştirebilirsin, ama bu kadar gömmek saçma.

Ülkemiz adına önemli olan bir gelişmenin daha en başında sahtekarlık yapıyorlarsa bal gibi de gömer hatta yerden yere vururum. Yapacaklarsa adam gibi yapsınlar. 20 yıldır duygularını sömüre sömüre kuruttukları halkı daha fazla kandırmaya çalışmasınlar ve bu projeyi bir seçim kozuna çevirmesinler.

Gömme sebebimiz ülkemizde yapılması değil, arabayı İtalyan'ların tasarlaması gibi çoğu temel şeyin de ithal olması.
Yoksa çok güzel proje daha da büyütülebilir ve bileşenlerin ve tasarımların da bir kısmını daha biz yapsak hiçbir şey demem.

Araba daha yeni çıktı ve zamanla daha fazla yerelleşiceğide vaat ediliyor.

Ülkemiz adına önemli olan bir gelişmenin daha en başında sahtekarlık yapıyorlarsa bal gibi de gömer hatta yerden yere vururum. Yapacaklarsa adam gibi yapsınlar. 20 yıldır duygularını sömüre sömüre kuruttukları halkı daha fazla kandırmaya çalışmasınlar ve bu projeyi bir seçim kozuna çevirmesinler.

İyi yapmış. Bu adamdan önce ne büyük projemiz vardı? Vallahi şu adamı bile savundurtuyorsunuz ya, helal olsun.

Araba daha yeni çıktı ve zamanla daha fazla yerelleşiceğide vaat ediliyor.

İyi yapmış. Bu adamdan önce ne büyük projemiz vardı? Vallahi şu adamı bile savundurtuyorsunuz ya helal olsun.

Bak bakalım daha önce 15 yıl içinde neler neler yapılmış bu ülkede. Gerçi siz 20 yılda her şeyin satılmasını sindiren kesimdensiniz. Savunun bu sahtekarlığı savunun, Tayyip babanız maaşınızı keser sonra.

Bakalım daha önce neler yapılmış?

Çıkalı en aşağı iki sene olmadı mı bana mı öyle geliyor, fabrika açılışı ne zaman yapılmıştı onu da söylerseniz size zahmet.

TOGG 2018 de kuruldu ve rakiplerine göre çok yeni.

Bak bakalım daha önce 15 yıl içinde neler neler yapılmış bu ülkede. Gerçi siz 20 yılda her şeyin satılmasını sindiren kesimdensiniz. Savunun bu sahtekarlığı savunun, tayyip babanız maaşınızı keser sonra.

Bakalım daha önce neler yapılmış?

Allah'ım vallahi sizin kadar ezik insan görmedim. Ben Atatürk'e lafmı ettim? Ayrıca diyelim ki dedim, bunlar ülke kurulurken yapılan şeyler. Diğer cumhurbaşkanlarının yaptıklarını göstersenize? İnönüden sonra ülkede hiçbir şey yapılmadı. AKP'li ilan ediyor ya bir de yemin ederim gülmekten öldüm. Bende muhalifimde doğruya doğru derim, sizin gibi şekilden şekle girmiyorum eleştirmek için.