Leila bulmacaları ile bir kadının hayatından hikayeleri deneyimlediğiniz, bazı konulara farkındalık yaratan güzel bir yerli oyun.
Cultic Games Stygian diye bir oyunu daha var. Almıştım ama oynamadım. O yüzden net bir şey diyemeyeceğim. Sayfasından geliştirici adına tıklayıp bakabilirsiniz.
Vampire Survivors tarzı oyunları seviyorsanız veya hiç oynamadınız bakmak isterseniz Sodaman var. Bir tık zor bence ama güzel.
Vampire Survivors kart mantığının shooter versiyonunu oynarım diyorsanız bu oyun var.
Ayrıca demo olarak şu oyuna da bakabilirsiniz. Bence bayağı iyi.
Enis Kirazoğlu'nun firmasının oyunu var. Böyle deyince de geliştirici ekibe ayıp etmiş gibi durdu. Neyse platform seviyorsanız bakılabilir. Son eklenen modu ve başarımları dışında iyi oyun.
Tüm hepsi Türk yapımı değil. Ama Dora'nın indie oyunları da keyifli oluyor.
Buradaki Leila hariç tüm oyunları gamepad ile oynamanızı öneririm. Leila da oynanabilir gerçi. Oyunları almadan önce ortak paketlerine de bakın. Atıyorum A adlı oyunu aldınız, aldıktan sonra B oyunla paket yaptıysa o paketi düz fiyatından daha uyguna alabilirsiniz.
@Syntax Bence videoları mesaja bağlantı olarak eklemek yerine direkt paylaşsanız çok daha güzel olur.