Screenshot_2024-01-16-17-54-23-08_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp

Yerli ve milli gururumuz'da G99 var mış, ₺15K, şimdi gelelim 15K bandında olan benim alınabilir dediğim tek cihaza:

Arka tarafta IMX766 olan, 888 kullanan bir cihaz olduğu sürece satamayacak. Ayrıca Türklerin bu pazarlama stratejisinden vazgeçmeleri lazım.

Merhaba arkadaşlar, şimdi bana sen vatan hainisin yeğenim (!) Diyeceğiniz bir konuyla karşınızdayım. Bugün yerli ve milli (!) Gururumuz OVION'a göz atacağız, dilerseniz başlayalım;
İlk öncelikle sitemiz:
Site ilk kurulduğu zaman P60 ismiyle bir model çıkardı, 1 gün stokta durdu ve ortadan kayboldu, vay canına ne kadar da çok satan özgün bir telefon!

Eki Görüntüle 10655
Eki Görüntüle 10656

Cihaz o kadar bulunmaz Hint kumaşıydı ki detaylara girince error veriyordu. Hatta bir ara bize küsüp fiyatları ₺0 yapmışlardı! İnanabiliyor musunuz ne kadar yumuşak kalpli bir firma (!)

Bugün sitelerine baktığımda siteye, LG V30, pardon pardon, OnePlus 10 Pro, ayy çok özür diliyorum, Vivo V29, amaan ne V29'u canım. Oviox V30 modelini eklemişler vay canına!
Eki Görüntüle 10657
Çok özgün bir cihaz olmuş tebrikler. Modelini tahmin etmekte o kadar çok zorlandım ki (!)
Detaylara girince ise;
Eki Görüntüle 10658
Aman tanrım Vivo V29'umuzun AMOLED FHD+ 120 Hz olması ne kadar ilgi çekici değil mi? Kesinlikle 2 gün sonra burn-in yapmayacak bir panel(!)

Şimdi gelelim OnePlus 10 Pro modelimizin pil ömrüne;
Eki Görüntüle 10659
"Optimizasyon" özelliği sayesinde. Yahu ortada herhangi bir yazılım belirtilmemiş, dünyanın en iyi yazılımı falan herhalde (!).

Gelelim performans kısmına;
Eki Görüntüle 10660

Sadece 2.20 GHz hızında Cortex-A76 olduğu yazıyor, demek ki Cortex çekirdeklerini kullanan yerli ve milli (!) Bir işlemci kullanılmış.

Peki fiyatı neymiş?
₺0, yanlış duymadınız, firma çok iyi kalpli olduğu için kendini bize affettirmek için ₺0 olarak güncellemiş fiyatları (!). Satın Al dediğim zaman "Sepetiniz şu anda boş" deniyor, ortada olmayan bir cihaz için.
Eki Görüntüle 10661

Bugün ki incelememizin sonuna geldik, ben tek bir modeli baz aldım, isterseniz siteye girip diğer yerli ve milli gururumuz (!), olan modelleri de inceleyip dilerseniz, pardon pardon çok özür dilerim, ortada olmayan birçok cihazı inceleyebilirsiniz, bir sonraki incelemeye kadar kendinize iyi bakın, hoşça kalın. :)

Hocam dalga geçmeyin yav(!) Ülke sizin gibiler yüzünden gelişemiyor (!)