woldernar

Üyecik
Herkese merhaba;
Uzun yıllardır Bilgi İşlem desteği veriyorum.
Bu sürede işlerimi kolaylaştıracak olan bazı araçları Windows sistemlerde Masaüstü "Tweak" sağ tuş menülerine ekledim.
Bu sayede işimi kolaylaştıracak araçlara kolay erişimi sağladım.
Masaüstünde boş bir yerde sağ tuşa basınca Windows da olmayan bazı araçlara kolay erişim sağlıyorsunuz.Görselini aşağıya da EK'ledim.
Belki işinize yarar.
Paylaşmak istedim.

Visual Studio 2022 VBNet’te yazdığım araç kurulumsuz çalışıyor. Dosyaları herhangi bir yere açıp "ClickToAddv7.0.exe"yi yönetici olarak çalıştırın.

Gerek olursa klasördeki Microsoft Windows Desktop Runtime 8.0.13 (x64) (windowsdesktop-runtime-8.0.13-win-x64.exe) kurmalısınız.

İndirme Linki (Google Drive)
7zip şifresi = 123

Herkese Sevgiler.
Özellikle de Recep Baltaş'a Sevgilerimi iletirim..

Dosya Ekleri

• Ver7.webp
    Ver7.webp
    371,9 KB · Görüntüleme: 176
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba;
Uzun yıllardır bilgi işlem desteği veriyorum.
Bu sürede işlerimi kolaylaştıracak olan bazı araçları Windows sistemlerde masaüstü "Tweak" sağ tuş menülerine ekledim.
Bu sayede işimi kolaylaştıracak araçlara kolay erişimi sağladım.
Masaüstünde boş bir yerde sağ tuşa basınca Windows da olmayan bazı araçlara kolay erişim sağlıyorsunuz. Görselini aşağıya da ek'LED'im.
Belki işinize yarar.
Paylaşmak istedim.

Visual Studio 2022 vb.NET'te yazdığım araç kurulumsuz çalışıyor. Dosyaları herhangi bir yere açıp "ClickToAddv7.0.exe"yi yönetici olarak çalıştırın.

Gerek olursa klasördeki Microsoft Windows desktop runtime 8.0.13 (X64) (windowsdesktop-runtime-8.0.13-win-x64.exe) kurmalısınız.

İndirme linki (Google Drive)
7ZIP şifresi = 123.

Herkese sevgiler.
Özellikle de Recep Baltaş'a sevgilerimi iletirim.

Virüs olmadığını kanıtlar mısın?

Bunu kaynak kodunu paylaşarak yapabilir.

Visual Studio 2022 VBNet’te yazdığım araç kurulumsuz çalışıyor. Dosyaları herhangi bir yere açıp "ClickToAddv7.0.exe"yi yönetici olarak çalıştırın.
VB.Net dilinde (tam olarak yerini hatırlamadığım bir yapılandırma kısmı ile) uygulamanın otomatik yönetici izni istemesini sağlayabiliyorsunuz.

Ellerinize sağlık.

Ben şu uygulamayı kullanıyorum. Arayüz olarak daha basit ve en azından aşağıdaki uygulamadan daha detaylı olmalı diye düşünüyorum.

Icon'lar kesinlikle güncel olmalı. Windows XP Icon'ları var.
Haklısınız 90 lardan kalma birisiyim.Özellikle öyleler :)

Eğer virus olduğunu düşünüyor ve bilgisayarınızda Anti-Virus yazılımız yoksa ; bence bu yazılım dahil sakın hiçbir yazılım yüklemeyin.
Defender bile yakalar şayet bir zararlı yazılımsa inanın.

Bunu kaynak kodunu paylaşarak yapabilir.

VB.Net dilinde (tam olarak yerini hatırlamadığım bir yapılandırma kısmı ile) uygulamanın otomatik yönetici izni istemesini sağlayabiliyorsunuz.

Ellerinize sağlık.
Bunu başka bir versiyonda kendim için kullanıyorum.
Fakat genel kullanımda güvenlik açığı olası durumunu düşündüğümden eklemedim.

Benim p
Ben şu uygulamayı kullanıyorum. Arayüz olarak daha basit ve en azından aşağıdaki uygulamadan daha detaylı olmalı diye düşünüyorum.
Bendeki programda orada olmayan başka detaylar mevcut.Bu örneklediğinizi yazılımdaki benzer özellikleri bu yazılımın versiyon 2.3 de vardı.
Sonradan kendime özel bu şekilde geliştirdim.