Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

creazy

Başarılı
Merhaba, sebebini merak ediyorum. Evet şeriatcı olmayan tipler de vardır. Düşman olmayan tipler de vardır. Ama foruma baktığım da bir nebze görüyorum bu tipleri karşıma çıkıyor. Tabii ki diğer türlü de vardır. Genelleme yapıp, oradaki herkes şeriatcı şu bu vesaire demiyorum. Herkesi bir kalıba sokmuyorum, yanlış anlaşılmasın. Sadece benim gördüğüm kadarıyla, şeriatcı Atatürk düşmanı vesaire görüyorum. Burada da vardır. Ama çoğunluk olduğunu düşünmüyorum. Azınlıktır muhtemelen. Umarım dediğimi yanlış anlamazsınız. Yeşil forumu kötülemiyorum aşağılamıyorum. Sadece soruyorum yani. Belki sizler de denk gelmişsinizdir. Bu aralar artmaya başlamış gibime görünüyor. Sizce neden? Teşekkürler, saygılar.

Technopat'ta kalanların çoğu öyle tipler. Biz Recep hoca kovulduğunda onu sevenler olarak buraya geldik. Benim orada 4800 civarı mesajım var son zamanlarda burada daha çok aktifim. Buranın dindar kesimi daha az çünkü Recep hocanın işinden kovulma sebebini az çok biliyorsunuz. Bizim gibi sekülerler techolaya gelince orada şeriatçılar çok gibi görünüyor. Aslında olay sadece bizim technopattan gitmemiz. Onlar daha çok göze batıyorlar böylece.

Technopat'ta kalanların çoğu öyle tipler. Biz Recep hoca kovulduğunda onu sevenler olarak buraya geldik. Benim orada 4800 civarı mesajım var son zamanlarda burada daha çok aktifim. Buranın dindar kesimi daha az çünkü Recep hocanın işinden kovulma sebebini az çok biliyorsunuz. Bizim gibi sekülerler techolaya gelince orada şeriatçılar çok gibi görünüyor. Aslında olay sadece bizim Technopat'tan gitmemiz. Onlar daha çok göze batıyorlar böylece.

Recep abinin zamanın da, var mıydı böyle tipler?

Recep abinin zamanın da, var mıydı böyle tipler?

Ben öyleydim yav. Ben 3 sene şeriatçilik yaptım:D. Ben Technopat Sosyal'e ilk geldiğimde şeriatçiydim hatta eski yazılarımı görebilirsiniz. Şu an 12. sınıfım ben 7. sınıftan 10. sınıfa kadar şeriatçi, faşist idim. Değişik bişiydim yani. 10. sınıftan bu yana tam terse döndüm. Şu an Agnostik, Kemalist biriyim ve bu yolumdan asla şaşmayacağım. Çocukluk hatası deyip geçiyorum eski halime.

Objektif gözlerle bakınca radikal sağcılar ve radikal solcuların hiçbir farkı yok. İki tarafta sırf muhalif olmak için bir şeylere karşı geliyor ve savunuyor, her iki tarafta toxic. Olaylara aşırı taraf tutarak bakmak yerine aklı kullanarak objektif bakmanızı tavsiye ederim. Küçük yaşlarda bu derece olgun dusunemeyebiliriz ama kendinizi bu şekilde odaklayin —davanizdan vazgeçin demiyorum.

Objektif gözlerle bakınca radikal sağcılar ve radikal solcuların hiçbir farkı yok. İki tarafta sırf muhalif olmak için bir şeylere karşı geliyor ve savunuyor, her iki tarafta toxic. Olaylara aşırı taraf tutarak bakmak yerine aklı kullanarak objektif bakmanızı tavsiye ederim. Küçük yaşlarda bu derece olgun dusunemeyebiliriz ama kendinizi bu şekilde odaklayin —davanizdan vazgeçin demiyorum.
Türk solu Kürtçülük tarafından asimile oldu aslında, radikal solumuz da kêza öyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.