3 tane MacBook'ta Apple hesabımı Apple müzik uygulamasında yetkilendirmiştim. Şimdi ise diğer 2 bilgisayarı sattım ve yine 3 cihaz yetkilendirilmiş görünüyor. Diğer ikisini nasıl kaldırabilirim? Hatta bir yere Apple ile giriş yaparken diğer 2 MacBook'u da gördüm. Onlar şu an bende değil ama hala görünüyordu. ICloud'dan çıkış yapmıştım. Hatta kendileri de kendi hesaplarını girdiler. Neden böyle oluyor. Kaldırmanın yolu yok mu?
Dipnot: Bul uygulamasında gözükmüyorlar.
Apple Hesabınızla satın aldığınız içerikleri oynatmak için bilgisayarınızı nasıl yetkilendireceğinizi, bir bilgisayarın Apple Hesabınızla satın aldığınız içeriklere erişme yetkisini nasıl kaldıracağınızı ve sahip olduğunuz yetkilendirilmiş bilgisayar sayısını nasıl kontrol edeceğinizi öğrenin.
support.apple.com
Mac’inizi yönetme veya yetkisini kaldırma başlığı altındaki Erişiminiz olmayan bir bilgisayarın yetkisini kaldırmanız gerekirse alt başlığının altındaki yönergeleri uygulayın.
Apple Hesabınızla satın aldığınız içerikleri oynatmak için bilgisayarınızı nasıl yetkilendireceğinizi, bir bilgisayarın Apple Hesabınızla satın aldığınız içeriklere erişme yetkisini nasıl kaldıracağınızı ve sahip olduğunuz yetkilendirilmiş bilgisayar sayısını nasıl kontrol edeceğinizi öğrenin.
support.apple.com
Mac’inizi yönetme veya yetkisini kaldırma başlığı altındaki Erişiminiz olmayan bir bilgisayarın yetkisini kaldırmanız gerekirse alt başlığının altındaki yönergeleri uygulayın.