Anladım teşekkürler. Bilir misiniz bilmiyorum ancak dışarıda iken çevrim dışı müzik çalma var mı acaba Apple Music için? Eğer varsa oda kayıpsız kalitesinde mi oluyor? Yoksa internet mi gerekli?
Şarkıları telefona indirebiliyorsunuz. İndirme ayarını nasıl seçtiyseniz o şekilde telefona indirir ve çevrim dışı oynatır. Kayıpsız müzikler fazla yer kaplıyor dikkat edin, arşiv yapmayıp sadece dinlediğim şeyleri yüklemiş olsam da 30 GB olmuş şarkılarım.

Şarkıları telefona indirebiliyorsunuz. İndirme ayarını nasıl seçtiyseniz o şekilde telefona indirir ve çevrim dışı oynatır. Kayıpsız müzikler fazla yer kaplıyor dikkat edin, arşiv yapmayıp sadece dinlediğim şeyleri yüklemiş olsam da 30 GB olmuş şarkılarım.

Sorun değil, çok fazla şarkım yok güncel olarak 50 60 tane falan var, şarkı aramakla geçiyor günüm :D yer konusunda problem yok, 512 GB depolama alanım var.

Siz IEM kullanıyorsunuz sanırım. Hangi model?

7Hz Sonus'u moondrop dawn Pro ile kullanıyorum. Ancak bunları sadece evde kullanıyorum çünkü çok absürt geliyor onu takınca oluşan görüntü. Dışarıdayken Apple EarPods kullanıyorum.

Dışarıda IEM kullanmak çok mantıklı gelmiyor bana da, o gürültüde vereceği kaliteyi almak zor oluyor zaten, bayağı kararsız kalmıştım ama kablo falan da olunca dışarısı için nothing ear aldım. İleride ev için IEM alırım büyük ihtimalle.

Dışarıda IEM kullanmak çok mantıklı gelmiyor bana da, o gürültüde vereceği kaliteyi almak zor oluyor zaten, bayağı kararsız kalmıştım ama kablo falan da olunca dışarısı için nothing ear aldım. İleride ev için IEM alırım büyük ihtimalle.
Evde kullanımı bayağı rahat, ama farkettim ki müzik diye aldığım IEM’i müzikten çok oyun için kullanıyorum. Oyun performansı beni o kadar şaşırttı ki kullandığım Blackshark V2’yi bir daha hiç kafama geçirmedim. Oyun oynuyorsanız muhteşem bir performansı var, oyuncu kulaklığı falan hikaye oldu benim için.

Evde kullanımı bayağı rahat ama fark ettim ki müzik diye aldığım IEM'i müzikten çok oyun için kullanıyorum. Oyun performansı beni o kadar şaşırttı ki kullandığım BlackShark v2'yi bir daha hiç kafama geçirmedim. Oyun oynuyorsanız muhteşem bir performansı var, oyuncu kulaklığı falan hikaye oldu benim için.

ROG pelta aldım aylardır istiyordum ya uzun süre kullanırım gibi onu :D onun dışında bakalım nothing ear müzik performansı nasıl olacak, umarım memnun eder.