Detaylar
Kim cevapladı?@PC Uzmanı, normalde jelatin olur arkada. Nereden aldınız?
PC Uzmanı
Başarılı
@PC Uzmanı, normalde jelatin olur arkada. Nereden aldınız?
Hepsiburada resmi satıcıdan aldım ayrıca termal macun gibi bir şey var vidanın yanında çok ilginç ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.
D4C
Uzman
İade ürün olabilir normalde backplate de jelatin kesin olur.Hepsiburada resmi satıcıdan aldım ayrıca termal macun gibi bir şey var vidanın yanında çok ilginç ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.
Değişim isteyin, backplate kısmında jelatin olması lazım.Hepsiburada resmi satıcıdan aldım ayrıca termal macun gibi bir şey var vidanın yanında çok ilginç ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.
PC Uzmanı
Başarılı
İade ürün olabilir normalde backplate de jelatin kesin olur.
Ben de öyle düşünüyorum hocam ya o kadar para verip güveniyoruz alıyoruz pişman oluyoruz! Ya içim daraldı sinirlendim ya kullanan birisi yok mu acaba? Direkt kullanan biri kesin cevap verse çok daha güzel olur
Değişim isteyin, backplate kısmında jelatin olması lazım.
Jelatinlerini söktüm yine de iade alırlar mı?
Bu videodaki kartta da termal macun var ama jelatin yok çok ilginç.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende öyle düşünüyorum hocam ya o kadar para verip gübeniyoruz alıyoruz pişman oluyoruz ya içim daraldı sinirlendim ya kullanan birisi yok mu acaba o direkt kesin cevap verse çok güzel olur
Bu videodaki de de var orada termal macun en jelatin yok çok ilginç.
Mecbur alacaklar. İade/değişim ürünü göndermişler, siz 0 parası vermişsiniz.
Ben de öyle düşünüyorum hocam ya o kadar para verip güveniyoruz alıyoruz pişman oluyoruz! Ya içim daraldı sinirlendim ya kullanan birisi yok mu acaba? Direkt kullanan biri kesin cevap verse çok daha güzel olur
Bu videodaki kartta da termal macun var ama jelatin yok çok ilginç.
Garip, benim bildiğim jelatin var, arkadaşım aynı modeli onda da vardı diye hatırlıyorum.
PC Uzmanı
Başarılı
Mecbur alacaklar. İade/değişim ürünü göndermişler, siz 0 parası vermişsiniz.
Garip, benim bildiğim jelatin var, arkadaşım aynı modeli onda da vardı diye hatırlıyorum.
Neyse kullanayım hocam ya zaten birkaç videoda izledim hepsi aynı gözüküyor unboxing videoları ve bu da Türk birisi ve bunda da aynı yerde termal macun var ve jelatin yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
PC Uzmanı
Başarılı
Macun değil ki hocam O, işaretlemişler sadece kırmızı kalemle.
Bilemedim ki hocam çok benziyor Thermal Grizzly'nin kryoanut Extreme macununa benziyor ya da bana öyle geldi
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347