Planlanmıyor Yetkilileri kara listeye ekleyebilmeliyiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÜçyüzGoneBeş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 103
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem de çok iyiyim, özellikle çözüm raporuna ret atınca bu konuyu onaylarken zevkten dört köşe oldum diyebilirim. Öptüm seni sevgili Nebi.

Siz her rapora ret atıyorsunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlar şakayı kaldıramıyor galiba.
Burda Leo hocam güzel bir espiri yaptı. Ben sesli güldüm. Zaten yönetim dikkatle seçiliyor. Bu kadar takmalarına gerek yok.

Mantıksız öneri. Kardeşim onların çöplüğündesin. Bugün ben Cumhurbaşkanı'nı görmek istemiyorum desen RTE'yi hayatından engelleyebilir misin? Herhangi bir bakanı, ya da daha küçük ölçekte konuşalım şirketinde çalıştığın patronunu, müdürünü engelleyebilir misin? Hayır.

Moderasyonu göz ardı etmek teknik olarak mümkün değildir. Çünkü onlar forumun iyilik halinden sorumludurlar ve bu rolde kişilerin göz ardı edilmesi mantıksızdır.

Hem de çok iyiyim, özellikle çözüm raporuna ret atınca bu konuyu onaylarken zevkten dört köşe oldum diyebilirim. Öptüm seni sevgili Nebi.

Kesin benim raporu da reddeden sensin. Konu sahibi de ortalıktan yok oldu.

Gereksiz bir öneri bence. Öbür forumda açıldığında eksi yağmuruna tutulup yok olmuştu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…