Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Ben diyelim ki hoşlanmıyorum, göz ardı etme hakkım olmalı. Sana göre moderatörler iyi olabilir, diğerlerine göre kötüdür. Öznel yargı diye bir şey var. (Moderatörler kötü demiyorum) Olması sizin neyinizi engelleyecek? Siz seviyorsanız göz ardı etmezsiniz biter. Diğer üyelerin göz ardı etmesi çok mu batıyor size?Benim için hâlâ gereksiz. Moderatörü göz ardı edip bir şey elde edemeyeceğim.
KS
KS
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Aynen, yasa dışı olan bir paylaşımı TCK maddesi atmış olmama rağmen reddetmişliğin bile var.
Mesaj, beğeni veya çözüm kasmak için aşırı çabalayan ististanız üyelerin %90'ı böyle saçma şeylerle uğraşıyor. Kaç kez şahit oldum bilemiyorum. Bir noktadan sonra canım ne isterse yaparım kafası gülünç geliyor
Neyse şimdi konuyu dağıtmayalım. Teknik olarak tek taraflı çalışacak bir şey. Hatta çalışmayacak bile...
- Makaleler
- 1
Diğer üyeleri neden kara listeye atabiliyoruz o zaman? Onların da bize bir zararı yok bu kafa yapısıyla bakarsak:D
Diğer üyeleri kafa yapın uyuşmadığı için ya da kavga ettiğin için kara listeye atabiliyorsun. Moderatör raporunu onaylamadı diye kara listeye de atmazsın
Sizin mantık gerçekten çok saçma. Moderatör konuyu reddetti diye göz ardı edemeyiz diye bir kural mı var? Canım isterse bana mesaj yazmadı diye göz ardı edebilirim. Alıngan biriyimdir?Diğer üyeleri kafa yapın uyuşmadığı için ya da kavga ettiğin için kara listeye atabiliyorsun. Moderatör raporunu onaylamadı diye kara listeye de atmazsınAdamlar konulara çok mesaj yazmıyolar ki zaten, kavga falan da edemezsin yani. Niye kara listeye atasın?
- Makaleler
- 1
Sizin mantık gerçekten çok saçma. Moderatör konuyu reddetti diye göz ardı edemeyiz diye bir kural mı var? Canım isterse bana mesaj yazmadı diye göz ardı edebilirim. Alıngan biriyimdir?
Sizin mantığınız daha komik, moderatör konuyu reddedince, ben de onu göz ardı edince, benim konularımı reddedemeyecek mi ya da benim üstümde moderatörlüğünü uygulamayacak mı? Sesli güldüm
Senin gibi düşüncelerini görmek istemediğimiz kişileri atabiliyoruz. Forum rahatlıyor.Diğer üyeleri neden kara listeye atabiliyoruz o zaman?
Sadece moderatörleri engelleyebileceksek belki ama aşırı gereksiz. Adamlar düşüncelerini bile çok nadir yazıyorlar istisnalar dışında.
Güzel olur. Yazım hatası yüzünden uyarı almayız.
Ben diyelim ki hoşlanmıyorum, göz ardı etme hakkım olmalı. Sana göre moderatörler iyi olabilir, diğerlerine göre kötüdür. Öznel yargı diye bir şey var. (Moderatörler kötü demiyorum) Olması sizin neyinizi engelleyecek? Siz seviyorsanız göz ardı etmezsiniz biter. Diğer üyelerin göz ardı etmesi çok mu batıyor size?
Bana niye batsın? Ben moderatörleri tanımıyorum bile. Gerekli bulmadığımı belirttim sadece.
Ayrıca moderasyon arada kural güncellemeleri, duyurular gibi konular açabiliyor. Konuyu görmeyip x yerde sorun yaşıyorum, neden uyarı aldım diyen bir sürü kullanıcı çıkabilir.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-