Planlanmıyor Yetkilileri kara listeye ekleyebilmeliyiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÜçyüzGoneBeş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 103
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim için hâlâ gereksiz. Moderatörü göz ardı edip bir şey elde edemeyeceğim.
Ben diyelim ki hoşlanmıyorum, göz ardı etme hakkım olmalı. Sana göre moderatörler iyi olabilir, diğerlerine göre kötüdür. Öznel yargı diye bir şey var. (Moderatörler kötü demiyorum) Olması sizin neyinizi engelleyecek? Siz seviyorsanız göz ardı etmezsiniz biter. Diğer üyelerin göz ardı etmesi çok mu batıyor size?

Olay bitmiştir. Özellikle guruplaşma.

Mesaj, beğeni veya çözüm kasmak için aşırı çabalayan ististanız üyelerin %90'ı böyle saçma şeylerle uğraşıyor. Kaç kez şahit oldum bilemiyorum. Bir noktadan sonra canım ne isterse yaparım kafası gülünç geliyor

Neyse şimdi konuyu dağıtmayalım. Teknik olarak tek taraflı çalışacak bir şey. Hatta çalışmayacak bile...

Diğer üyeleri neden kara listeye atabiliyoruz o zaman? Onların da bize bir zararı yok bu kafa yapısıyla bakarsak:D

Diğer üyeleri kafa yapın uyuşmadığı için ya da kavga ettiğin için kara listeye atabiliyorsun. Moderatör raporunu onaylamadı diye kara listeye de atmazsın Adamlar konulara çok mesaj yazmıyolar ki zaten, kavga falan da edemezsin yani. Niye kara listeye atasın?

Sizin mantık gerçekten çok saçma. Moderatör konuyu reddetti diye göz ardı edemeyiz diye bir kural mı var? Canım isterse bana mesaj yazmadı diye göz ardı edebilirim. Alıngan biriyimdir?

Sizin mantık gerçekten çok saçma. Moderatör konuyu reddetti diye göz ardı edemeyiz diye bir kural mı var? Canım isterse bana mesaj yazmadı diye göz ardı edebilirim. Alıngan biriyimdir?

Sizin mantığınız daha komik, moderatör konuyu reddedince, ben de onu göz ardı edince, benim konularımı reddedemeyecek mi ya da benim üstümde moderatörlüğünü uygulamayacak mı? Sesli güldüm

Diğer üyeleri neden kara listeye atabiliyoruz o zaman?
Senin gibi düşüncelerini görmek istemediğimiz kişileri atabiliyoruz. Forum rahatlıyor.

Sadece moderatörleri engelleyebileceksek belki ama aşırı gereksiz. Adamlar düşüncelerini bile çok nadir yazıyorlar istisnalar dışında.

Bana niye batsın? Ben moderatörleri tanımıyorum bile. Gerekli bulmadığımı belirttim sadece.

Ayrıca moderasyon arada kural güncellemeleri, duyurular gibi konular açabiliyor. Konuyu görmeyip x yerde sorun yaşıyorum, neden uyarı aldım diyen bir sürü kullanıcı çıkabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…