Birader aten AKP'den bir umudumuz olmadığı için ve onlarla bir iletişim kuramayacağımız için muhalefete adamakıllı iş yapın diyor olabilir miyiz? Bu kadar güçlü bir seçim makinesini bu basiretsiz adam deviremez. Sizin yüzünüzden bu herif yine aday olursa seçimi tekrar kaybedeceğiz. Şu kıpıçdartapar kişilik bozukluğu için gidip tedavi alın.

Zaten ben Kemal Kılıçdaroğlu aday olsun demedim. Ayrıca kişilik bozukluğuyla beni suçluyorsunuz, raporluyorum artı olarak sorunun kaynağı AKP.

Windows 11'i heyecanla bekliyorum. Görseller çok hoşuma gitti ama sistem kaldırmayacak gibi gözüküyor. Bu arada AYT matematiği bitiren var mı? Benim yetişmedi, integral sıfır.

Canlı dersleri arkaya atıp oyun ve Technopat keyfi, yeni aldığım ucuz APU sistemim ile bunları yapmam, yeni lise arkadaşları, biten sınav stresinin ardından gelen gevşeklik, stressiz kaygısız günler, Steam'den ucuza oyunlar almak, CS:GO, yazılı haftası için okula gitmenin verdiği heyecan, beni sonradan satan arkadaşım ile oyunlar oynamam, J7 Prime, sınıf grubunda boş muhabbetler.

Gözlerim doldu.