Andrea Kimi Antonelli 94 Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.219 Çözümler 4 Beğeniler 606 Yer Mercedes-AMG F1 Garajı Bugün 18:23 #11 nnomad dedi: Arkadaşlar selam. Merak ettiğim için böyle bir konu açtım. Siz, kardeşiniz veya abiniz, ablanız ilkokul/ortaokul/liseye başladıysa gider olarak kaç lira harcadınız? Şikayetçi misiniz fiyatlardan? Genişletmek için tıkla... Sadece okul mu dershane falan da geçiyor mu yoksa?
nnomad dedi: Arkadaşlar selam. Merak ettiğim için böyle bir konu açtım. Siz, kardeşiniz veya abiniz, ablanız ilkokul/ortaokul/liseye başladıysa gider olarak kaç lira harcadınız? Şikayetçi misiniz fiyatlardan? Genişletmek için tıkla... Sadece okul mu dershane falan da geçiyor mu yoksa?
KS KS nnomad 94 Üstün Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 1.096 Makaleler 4 Çözümler 10 Beğeniler 957 Bugün 18:33 #12 Andrea Kimi Antonelli dedi: Sadece okul mu dershane falan da geçiyor mu yoksa? Genişletmek için tıkla... Toplam. Hepsi beraber. Dershanede eğitim çünkü.
Andrea Kimi Antonelli dedi: Sadece okul mu dershane falan da geçiyor mu yoksa? Genişletmek için tıkla... Toplam. Hepsi beraber. Dershanede eğitim çünkü.