Çocukluğumdan beri en çok korktuğum canlı yılan olabilir. Geçen bir haber okumuştum, Avustralya'da bir adam klozetteyken yılan testisini ısırmış. O günden beri psikolojim bozuldu tuvalette uzun süre vakit geçiremiyorum, tabii orası Avustralya burası Türkiye. Yine de ister istemez tedirgin oluyorum böyle bir şey yaşanabilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Pratikte evet, ben bile girebilirim. He ben ısırmam orası ayrı.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 24
Apartmanda alt katlarda veya mustakil evlerde kalmiyorsaniz cok zor. Avusturalya'ya nazaran cok az bunun yasanma ihtimali ama yine de sifir degil, gider borularindan, kanalizasyon kavsaklarindan girmis olabilme ihitmali olabiliyor ama dedigim gibi cok az olasilikta. Siz yine de tuvalette cok vakit gecirmeyin, yilan korkusu icin degil, sagliginiz icin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çocukluğumdan beri en çok korktuğum canlı yılan olabilir. Geçen bir haber okumuştum, Avustralya'da bir adam klozetteyken yılan testisini ısırmış. O günden beri psikolojim bozuldu tuvalette uzun süre vakit geçiremiyorum, tabii orası Avustralya burası Türkiye. Yine de ister istemez tedirgin oluyorum böyle bir şey yaşanabilir mi?
Türkiye'de gorulmesi cok nadir olaylardan birisi. Evin gider sistemi, sifon ve tesisat duzgunse ve kapali bir binadan bahsediyorsak bence çok da onemsenmemesi gerekilir.
- Makaleler
- 6
Avustralya ile Türkiye bir değil hocam, rahat ol yani başına öyle bir şey gelme ihtimali piyangonun sana çıkmasından daha düşük bir ihtimal.
Taksici Musa Fedaisi 2
Yetkin
Bizim evde ufacık açık kalan pimapenden girmişti, tuvalette de çıkabilir tabii müstakil ve çayır çimen bir yerde ise.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Kingston KC3000 ile "var olmayan aygıt belirtildi" hatası
- Anıl BOZLAĞAN
-
-