Uranos 62

Üstün
Yer
Adana
Çocukluğumdan beri en çok korktuğum canlı yılan olabilir. Geçen bir haber okumuştum, Avustralya'da bir adam klozetteyken yılan testisini ısırmış. O günden beri psikolojim bozuldu tuvalette uzun süre vakit geçiremiyorum, tabii orası Avustralya burası Türkiye. Yine de ister istemez tedirgin oluyorum böyle bir şey yaşanabilir mi?

Apartmanda alt katlarda veya mustakil evlerde kalmiyorsaniz cok zor. Avusturalya'ya nazaran cok az bunun yasanma ihtimali ama yine de sifir degil, gider borularindan, kanalizasyon kavsaklarindan girmis olabilme ihitmali olabiliyor ama dedigim gibi cok az olasilikta. Siz yine de tuvalette cok vakit gecirmeyin, yilan korkusu icin degil, sagliginiz icin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocukluğumdan beri en çok korktuğum canlı yılan olabilir. Geçen bir haber okumuştum, Avustralya'da bir adam klozetteyken yılan testisini ısırmış. O günden beri psikolojim bozuldu tuvalette uzun süre vakit geçiremiyorum, tabii orası Avustralya burası Türkiye. Yine de ister istemez tedirgin oluyorum böyle bir şey yaşanabilir mi?

Türkiye'de gorulmesi cok nadir olaylardan birisi. Evin gider sistemi, sifon ve tesisat duzgunse ve kapali bir binadan bahsediyorsak bence çok da onemsenmemesi gerekilir.

Evet diyebileceğim. Özellikle 3. dünya ülkelerinde veya çok böcek bulunan mesela Avustralya gibi yerlerde yaşanabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör: