İlgi alanına yönelik, istek ve heves duyulacak kitaplara yönelmek lazım. Okurken daha fazlasını isteyecek bir duygu olması iyi oluyor.
Önceki senelerde 20'yi buluyordu ama bu sene o kadar olamadı, 7-8 aydır doğru dürüst okuyamadım. Ama kitap olmasa da okuyacak başka şeylerle uğraşıyorum.
İlginin ve merakının olduğu alanlar ile ilgili kitaplara yöneleceksin. İlkler zordur zoru başardıktan sonra zaten kendini alıştırıyorsun ilginin aşırı fazla olduğu alan ile ilgili bir kitap alıp oku, ondan sonra video izlemeye göre kitap okumanın bilgi edinmek açısından çok daha kolay bir yöntem olduğunu da kavrarsın. Süreklilik haline de getirirsen seni kişisel gelişim açısından çok ileriye götürür.
Yazın sıcaklardan dolayı neredeyse hiç okumuyorum. Onun dışında günde yaklaşık 2 saat okumaya çalışıyorum. Genellikle akşam yemekten sonra saat 18-20 arası. Gün içi yorgunluğundan dolayı sadece roman okuyabiliyorum. İlk yıllar klasiklere sarmıştım. Şu an popüler kitapları tercih ediyorum. 4 gündür de 11.22.63 kitabını okuyorum.
Yazın sıcaklardan dolayı neredeyse hiç okumuyorum. Onun dışında günde yaklaşık 2 saat okumaya çalışıyorum. Genellikle akşam yemekten sonra saat 18-20 arası. Gün içi yorgunluğundan dolayı sadece roman okuyabiliyorum. İlk yıllar klasiklere sarmıştım. Şu an popüler kitapları tercih ediyorum. 4 gündür de 11.22.63 kitabını okuyorum.