EmirBey
Becerikli
Bir ara görüneceğim olmazsa. Kendim ayarlamaya çalışıcam ilk önce.
Kışın da fazla uyuyorum ya da uyansam dahi kalkasım gelmiyor soğuktan maalesef.
Bir ara görüneceğim olmazsa. Kendim ayarlamaya çalışıcam ilk önce.
Akademik, roman hikaye fark etmeksizin yılda kaç kitap okuyorsunuz? Bir de daha çok okuyabilmek için neler yapmak lazım...
Güzelmiş. Ben geçen sene 18 tane okudum
Aslında sayfa sayısı olarak dikkate alınırsa, belki siz daha çok okumuş olabilirsiniz.
Detaylı açar mısınız? Günde kaç sayfa. Hangi zaman diliminde. ne tür kitaplar. İş ve ev yoğunluğundan nasıl vakit buluyorsunuz vs.
Detaylı açıklamanızı rica etmiştim. Okuma sistemini nasıl oturttuğunuzu, vakit olayını, hangi türler vs.
Yazın sıcaklardan dolayı neredeyse hiç okumuyorum. Onun dışında günde yaklaşık 2 saat okumaya çalışıyorum. Genellikle akşam yemekten sonra saat 18-20 arası. Gün içi yorgunluğundan dolayı sadece roman okuyabiliyorum. İlk yıllar klasiklere sarmıştım. Şu an popüler kitapları tercih ediyorum. 4 gündür de 11.22.63 kitabını okuyorum.Detaylı açar mısınız? Günde kaç sayfa. Hangi zaman diliminde. ne tür kitaplar. İş ve ev yoğunluğundan nasıl vakit buluyorsunuz vs.
Ben açıktan Uluslararası İlişkiler bölümünü okuduğum ve meraklısı olduğum için bu disiplinin kaynaklarına yöneldim. Akademik takılıyorum.Yazın sıcaklardan dolayı neredeyse hiç okumuyorum. Onun dışında günde yaklaşık 2 saat okumaya çalışıyorum. Genellikle akşam yemekten sonra saat 18-20 arası. Gün içi yorgunluğundan dolayı sadece roman okuyabiliyorum. İlk yıllar klasiklere sarmıştım. Şu an popüler kitapları tercih ediyorum. 4 gündür de 11.22.63 kitabını okuyorum.