Evde pek kitap okuyamıyorum, kafam çabuk dağılıyor. Lakin günde nerdeyse 2.5 saatim işe gidip gelirken serviste geçiyor, burada daha rahat okuma yapabiliyorum. Bir konuya sardıysam bol bol gidiyor. Mesela 2024'de 39, 2025'de 19 adet kitap okumuşum. Ama bu sene başladığından beri sadece bir adet okudum, daha çok müzik dinliyorum. Zaman zaman değişyor sıklığı. Yazın kolay oluyor okumak havadan dolayı ama kışları işe gelip giderken çoğunlukla hava karanlık oluyor. Daha çok Kindle'dan bulabildiğim kitapları okuyorum o dönem. Bazı sitelerde uygun kitapların satışını bulabiliyorum ama çoğunluklada istediğim kitaplar bulunmuyor maalesef. Yayıncılar daha çok ekitap çıkarsa iyi olur. Ülke olarak karanlıkta işe gidip geliyoruz, böyle bir durumda basılı kitap ne taşımak ne okumak için ideal olmuyor. Eminim yayıncıların bir takım korkuları vardır dijital kitapların daha kolay korsanı çıktığı ile ilgili. Ama nerdeyse öyle ya da böyle pek çok kitabında korsanı düşüyor sitelere. En azından satışını yapsalar ben almak isterdim.