P pgyldz Becerikli Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 51 Çözümler 1 Beğeniler 13 30 Mayıs 2025 #1 İyi akşamlar, Başlıkta okuduğunuz gibi modem arızalandı yıldırım düştüğü esnada. 5 gündür DSL bağlantısı yoktur hatası aluyorum. Servisi aradım modem değişecek dediler ve 1.600 TL istiyorlar. Dıştan alsam kendimiz bağlayabiliyor muyuz yoksa arayıp kendileri mi yapacaklar? Resetlemeyi denedik, 30-40 saniye boyunca iğne ile tuşa basılı tuttuk, olmadı.
İyi akşamlar, Başlıkta okuduğunuz gibi modem arızalandı yıldırım düştüğü esnada. 5 gündür DSL bağlantısı yoktur hatası aluyorum. Servisi aradım modem değişecek dediler ve 1.600 TL istiyorlar. Dıştan alsam kendimiz bağlayabiliyor muyuz yoksa arayıp kendileri mi yapacaklar? Resetlemeyi denedik, 30-40 saniye boyunca iğne ile tuşa basılı tuttuk, olmadı.
N NYTMARE Başarılı Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 1.069 Çözümler 3 Beğeniler 472 30 Mayıs 2025 #2 pgyldz dedi: İyi akşamlar, Başlıkta okuduğunuz gibi modem arızalandı yıldırım düştüğü esnada. 5 gündür DSL bağlantısı yoktur hatası aluyorum. Servisi aradım modem değişecek dediler ve 1.600 TL istiyorlar. Dıştan alsam kendimiz bağlayabiliyor muyuz yoksa arayıp kendileri mi yapacaklar? Resetlemeyi denedik, 30-40 saniye boyunca iğne ile tuşa basılı tuttuk, olmadı. Eki Görüntüle 151571 Eki Görüntüle 151572 Genişletmek için tıkla... Kendin modemi dışarıdan alıp kullanabilirsin.
pgyldz dedi: İyi akşamlar, Başlıkta okuduğunuz gibi modem arızalandı yıldırım düştüğü esnada. 5 gündür DSL bağlantısı yoktur hatası aluyorum. Servisi aradım modem değişecek dediler ve 1.600 TL istiyorlar. Dıştan alsam kendimiz bağlayabiliyor muyuz yoksa arayıp kendileri mi yapacaklar? Resetlemeyi denedik, 30-40 saniye boyunca iğne ile tuşa basılı tuttuk, olmadı. Eki Görüntüle 151571 Eki Görüntüle 151572 Genişletmek için tıkla... Kendin modemi dışarıdan alıp kullanabilirsin.
sirius Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.559 Makaleler 8 Çözümler 37 Beğeniler 2.122 30 Mayıs 2025 #3 Kendiniz modem alabilirsiniz. Hatta direkt kendiniz alın. Operatörlerin verdiği modemler çok dandik modemler. Satın almadan önce mümkünse başka bir cihaz ile deneyin. Bazen hiç kontrol bile etmeden kullanıcıya yükleyebiliyorlar.
Kendiniz modem alabilirsiniz. Hatta direkt kendiniz alın. Operatörlerin verdiği modemler çok dandik modemler. Satın almadan önce mümkünse başka bir cihaz ile deneyin. Bazen hiç kontrol bile etmeden kullanıcıya yükleyebiliyorlar.
X Xudayar_Mirzayev Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 959 Çözümler 3 Beğeniler 963 Yer Maştağa 30 Mayıs 2025 #4 Mümkünse modemi siz değişin.
KS KS P pgyldz Becerikli Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 51 Çözümler 1 Beğeniler 13 30 Mayıs 2025 #5 Herhangi bir modem alsam uyumsuzluk sorunu yaşar mıyım tavsiye edebileceğiniz modem var mı bütçe 800-100 TL arası.
Herhangi bir modem alsam uyumsuzluk sorunu yaşar mıyım tavsiye edebileceğiniz modem var mı bütçe 800-100 TL arası.
sirius Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.559 Makaleler 8 Çözümler 37 Beğeniler 2.122 30 Mayıs 2025 #6 pgyldz dedi: Herhangi bir modem alsam uyumsuzluk sorunu yaşar mıyım tavsiye edebileceğiniz modem var mı bütçe 800-100 TL arası. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen VDSL modem gerekir. Bütçe ve altyapı bilgileriniz ile yeni bir konu açınız lütfen.
pgyldz dedi: Herhangi bir modem alsam uyumsuzluk sorunu yaşar mıyım tavsiye edebileceğiniz modem var mı bütçe 800-100 TL arası. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen VDSL modem gerekir. Bütçe ve altyapı bilgileriniz ile yeni bir konu açınız lütfen.