mahmutburak33

Becerikli
Merhaba arkadaşlar, benim bir sorunum var; Microsoft hesabımı çaldılar ve çalan kişinin e-postası yarım yamalak sansür ile gözüküyor ve muhtemelen random hesapçılar tarafından çalınmış durumda. Bu sansür türü * şekilinde bir sansür. Ben şu an telefondan yazıyorum ama yarın PC'ye geçebilirim, yani vereceğiniz taktikleri yarın uygulayacağım. Neden destege yazmıyorsun diyorsanız çünkü çalan arkadaş tek kullanımlık epostaya atamıs sağ olsun ben de bu işi bu şekilde çözmeye çalışıcağım, olmaz ise desteğe başvuracağım.

Kaba saba açıklayayım. Bu durumda ben olsam bir linux dağıtımını flaşa yazdırıp bilgisayarı canlı olarak açardım, oradan bilgilerimi güvenli bir yere aktarıp format atardım.

Kaçak ISO dosyası, orijinalleştirme veya format sonrası herhangi bir yazılım zarar vermiştir. Geçmiş olsun. Eğer önemli bir dosya yoksa direkt tüm verileri silip geçin. Diğer dosyalara da virüs bulaştırılmış olabilir.

Ben zaten 2-3 aydır Microsoft hesabıma giriş yapmıyorum onlarda boş bulup çaldılar herhalde zaten Mortal Kombat 11 için girmek istedim yıllardır kastıgım Mortal Kombat 11 hesabım da gitti 😢

Tarayıcı üzerinden ise denetlede password, name veya mail gibi değişkenleri(?) kurcalayabilirsiniz. Minecraft hesabımın şifresini unuttuğumda siteden öyle bulmuştum.