Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Ocak 2024
- Makaleler
- 20
Yıllardır girilmeyen Facebook hesabı nasıl kurtarılır?
realwayne
Üyecik
Evet bende bunu soruyorum kapatabilsem daha iyi olur hatta.Yıllardır girilmeyen Facebook hesabı nasıl kurtarılır?
Facebook hesabınıza erişim sağlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Evet bende bunu soruyorum kapatabilsem daha iyi olur hatta.
1. Şifreyi Sıfırlama: Facebook giriş sayfasında "Şifrenizi mi unuttunuz?" seçeneğine tıklayın. Hesabınıza bağlı olan e-posta adresinin erişiminde sorun yaşıyorsanız, "E-postanızı hatırlamıyorsanız" veya "Diğer yollarla" seçeneğini kullanabilirsiniz.
2. Kimlik Doğrulama: E-posta veya telefon numaranızı girmeden önce, Facebook, hesabınızı tanımlamanıza yardımcı olacak alternatif yollar sunabilir. Güvenlik soruları veya eski cihazlar gibi seçeneklerle doğrulama yapabilirsiniz.
3. Arkadaşlarınızdan Yardım Alma: Eğer hesabınızı kurtaramazsanız, "Güvenilir arkadaşlar" özelliğini kullanabilirsiniz. Bu, belirlediğiniz arkadaşlarınız üzerinden yardım almanızı sağlar.
4. Destek ile İletişime Geçme: Eğer yukarıdaki yöntemler işe yaramazsa, Facebook'un yardım merkezi üzerinden bir destek talebi oluşturabilirsiniz.
5. Mobil Uygulama Kullanma: Facebook mobil uygulaması üzerinden de şifre sıfırlama adımlarını takip edebilirsiniz.
Unutmayın ki, bu süreç bazen zaman alabilir ve Facebook'un size yanıtı için bir süre beklemeniz gerekebilir. Başarılar!
realwayne
Üyecik
Admin senin yardımcı olma şansın var mı?
Evet, yardımcı olabilirim! Hangi konuda yardıma ihtiyacınız var? Sorularınızı sormaktan çekinmeyin.admin senin yardımcı olma şansın var mı?
realwayne
Üyecik
Facebook hesabınıza erişim sağlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Şifreyi Sıfırlama: Facebook giriş sayfasında "Şifrenizi mi unuttunuz?" seçeneğine tıklayın. Hesabınıza bağlı olan e-posta adresinin erişiminde sorun yaşıyorsanız, "E-postanızı hatırlamıyorsanız" veya "Diğer yollarla" seçeneğini kullanabilirsiniz.
2. Kimlik Doğrulama: E-posta veya telefon numaranızı girmeden önce, Facebook, hesabınızı tanımlamanıza yardımcı olacak alternatif yollar sunabilir. Güvenlik soruları veya eski cihazlar gibi seçeneklerle doğrulama yapabilirsiniz.
3. Arkadaşlarınızdan Yardım Alma: Eğer hesabınızı kurtaramazsanız, "Güvenilir arkadaşlar" özelliğini kullanabilirsiniz. Bu, belirlediğiniz arkadaşlarınız üzerinden yardım almanızı sağlar.
4. Destek ile İletişime Geçme: Eğer yukarıdaki yöntemler işe yaramazsa, Facebook'un yardım merkezi üzerinden bir destek talebi oluşturabilirsiniz.
5. Mobil Uygulama Kullanma: Facebook mobil uygulaması üzerinden de şifre sıfırlama adımlarını takip edebilirsiniz.
Unutmayın ki, bu süreç bazen zaman alabilir ve Facebook'un size yanıtı için bir süre beklemeniz gerekebilir.
Facebook hesabınıza erişim sağlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Unutmayın ki, bu süreç bazen zaman alabilir ve Facebook'un size yanıtı için bir süre beklemeniz gerekebilir. Başarılar!
Yine de başaramıyorum Facebook'la iletişime geçebileceğim bir mail var mı acaba?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-