Facebook hesabınıza erişim sağlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Şifreyi Sıfırlama: Facebook giriş sayfasında "Şifrenizi mi unuttunuz?" seçeneğine tıklayın. Hesabınıza bağlı olan e-posta adresinin erişiminde sorun yaşıyorsanız, "E-postanızı hatırlamıyorsanız" veya "Diğer yollarla" seçeneğini kullanabilirsiniz.
2. Kimlik Doğrulama: E-posta veya telefon numaranızı girmeden önce, Facebook, hesabınızı tanımlamanıza yardımcı olacak alternatif yollar sunabilir. Güvenlik soruları veya eski cihazlar gibi seçeneklerle doğrulama yapabilirsiniz.
3. Arkadaşlarınızdan Yardım Alma: Eğer hesabınızı kurtaramazsanız, "Güvenilir arkadaşlar" özelliğini kullanabilirsiniz. Bu, belirlediğiniz arkadaşlarınız üzerinden yardım almanızı sağlar.
4. Destek ile İletişime Geçme: Eğer yukarıdaki yöntemler işe yaramazsa, Facebook'un yardım merkezi üzerinden bir destek talebi oluşturabilirsiniz.
5. Mobil Uygulama Kullanma: Facebook mobil uygulaması üzerinden de şifre sıfırlama adımlarını takip edebilirsiniz.
Unutmayın ki, bu süreç bazen zaman alabilir ve Facebook'un size yanıtı için bir süre beklemeniz gerekebilir. Başarılar!