Makaleler
13
Yer
Bolu Dağı Tüneli
Selam,

Çok yakın bir tarihte PS5 edindim. Yazın çoğu oyunu oynamayı planlıyordum. Şimdi PS+ Deluxe'un %35 indirime girdiğini gördüm. Lakin aylık verilen oyunların sonraki zamanlarda kütüphaneden kaldırılma durumu da var mış. Hazır, yaza da 4 ay var. 4 ay boyunca cihaza bakılmamış olacak anlayacağınız. Sizce bu süre zarfında almaya değer mi, yoksa yine indirime girer mi?

Aslında bu tamamen bütçe ile alakalı bir durum. Bu tutar aylık 225 TL'ye geliyor ki bu çok basit bir para ama bana göre basit. Size göre mesela bu yüksek bir meblağ olabilir. Eğer bütçe olarak sizi zorlamıyorsa bence alınmalı. Kütüphaneden kaldırılma olayından bağımsız olarak Deluxe üyeliği çok çeşitlilik sağlıyor ve ben kullanırken memnun kalan bir kullanıcıyım.

@Lotr Manyağı, bütçe anlamında sorunum yok diyebilirim. Aynı teklif yaz aylarında da olursa o zaman almak daha mantıklı olabilir diye düşünüyorum. PS Store ve Sony'nin ne zaman indirim yaptığını bilmediğim için; anlayacağınız bu işlere biraz yabancıyım.
Haklısınız, Sony sürekli mevsimsel indirimler yapıyor. Yine yapabilir ancak belli değil. Eğer bütçe sorunsuz ise ve aktif olarak konsolu kullanıyorsanız bence indirim varken alınmalı. Eğer aktif değil de arada bir konsolu açıyorsanız o zaman evet belki beklemek de mantıklı olabilir.