Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Merhaba! YKS 2026'ya çalışmaya başlıyorum yarından itibaren. Ben DEHB'liyim (ADHD). Motivasyon problemlerim vardı, hala biraz var da hallediyorum gibi artık.
"Ya bu ne böyle, boş iş" diyebilirsiniz, fakat değil. İlk başta ben de nasıl motive edebilir ki diyordum ama ediyor.
Ben uygulamayı buradan görmüştüm, zaman ayarlı:
Online YKS 2026 çalışma arkadaşı arıyorum. Ve dolayısıyla Habitica arkadaşlığı.
Benim Habitica'm böyle, 16 seviye büyücüyüm:
- Şöyle ki, Habitica isimli bir uygulama kullanıyorum. Habitica gerçek hayatı oyunlaştıran bir RPG (rol yapma oyunu) oyunu. Gerçek hayat görevleri yaptıkça oyundaki karakteri geliştirebiliyor, ekipman takabiliyor, görünümünü iyileştirebiliyorsunuz. Eğer gerçek hayatta yapmanız gereken bir şeyi yapmazsanız karakterinizin canı gidiyor. 0'a inerse zaten ölüyor ve tekrar başlıyor sıfırdan.
- Bunun yanında takım kurup boss'larla savaşmak var. Oyunda arkadaşlarınızla takım kurup boss'lara karşı savaşabiliyorsunuz. Eğer gerçek hayat görevleri yaparsanız boss'un canı gidiyor; eğer yapmazsanız boss size hasar veriyor.
- Ayrıca gerçek hayat ödülleri ekleyebiliyorsunuz. Gerçek hayat ödülünü almak için oyun içindeki parayı kullanmanız gerekiyor. Bu da şu sistemi kuruyor: görev yap, altın kazan, ödüle harca.
"Ya bu ne böyle, boş iş" diyebilirsiniz, fakat değil. İlk başta ben de nasıl motive edebilir ki diyordum ama ediyor.
Ben uygulamayı buradan görmüştüm, zaman ayarlı:
Online YKS 2026 çalışma arkadaşı arıyorum. Ve dolayısıyla Habitica arkadaşlığı.
Benim Habitica'm böyle, 16 seviye büyücüyüm:
Son düzenleme: