Sayısal ilk 300 bin aralığı için alt sınır olarak 2023'ü (giren sayısı, sınavın basitliği, zor konuların hiçbirinin olmaması ve benzeri nedenler yüzünden) belirleyip rahat bir şekilde beklemek istiyorum fakat YKS 2023 gibi enflasyonun çok olduğu bir seneden bile kötü gelebilir mi sıralamalar bunu tahmin edebilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Limit, türev ve integral yoktu o yıl. O yılla karşılaştırma.Sayısal ilk 300 bin aralığı için alt sınır olarak 2023'ü (giren sayısı, sınavın basitliği, zor konuların hiçbirinin olmaması ve benzeri nedenler yüzünden) belirleyip rahat bir şekilde beklemek istiyorum fakat YKS 2023 gibi enflasyonun çok olduğu bir seneden bile kötü gelebilir mi sıralamalar bunu tahmin edebilir misiniz?
2023 kadar sıralamaları kadar iyi olmaz diye düşünüyorum.
Matematik bariz bir şekilde 2022 ve 2023'ten zordu.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Sıralamanın nasıl geliceğini kimse bilemez sonuçlar açıklanmadan. Zorluğa göre sıralama tahmini mantıksız çünkü öğrencilerin seviyesi artıyor her geçen sene. Sınavın mantığı çözüldükçe çalışan sayısı veya daha iyi çalışan sayısı artıyor. Kısaca kafa yormaya gerek yok sıralama nasıl gelecek diye. Bekleyin ve görün.
@Testo Unit, hocam istesekte heyecanımız stresimizi dindiremiyoruz en azından elimizde bir minimum aralık bulunması güzel oluyor.