YKS 2028 için eğitim programı önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan efedeniz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 57
  • Etiketler Etiketler
    eğitim yks

efedeniz

Uzman
Merhaba, bu sene itibarıyla 11. sınıfa geçtim. YKS sürecine şimdiden dahil olmak istiyorum. LGS'ye hazırlanırken dershaneye giitm fakat pek bir katkısını göremedim. Bu sene Doping Hafıza almayı düşünüyorum 2 senelik. Doping Hafıza hakında bir sürü iyi kötü yorum var siz ne derseniz veya başka hangi platformları önerebiliriniz?

Ben de 2028 öğrencisiyim, temeliniz nedir?
Doping Hafıza falan boş iş.

TYT için sırasıyla kanalları ve kaynakları sıralayayım:
Türkçe için: Emek Taştan/Kadir Gümüş/Aker Kartal, kaynak olarak 3D Dil Bilgisi-Hız ve Renk+Bilgi Sarmal+PEGEM veya Jet Paragraf.
Sosyal için: 3D ve Bilgi Sarmal TYT Sosyal denemeleri.
Matematik için: Eyüp B./Mert Hoca/Soner Akıncı/Matematiğin Güler Yüzü, kaynak olarak Matematiğin İlacı+Bilgi Sarmal+Orijinal yeterli.
Geometri için: Eyüp B./Kenan Kara/Mert Hoca, kaynak olarak matematiktekilerin geometrisine bak.
Fizik için: Altuğ Güneş/Özcan Aykın, kaynak olarak Bilgi Sarmal tek başına yeterli.
Kimya için: Görkem Şahin/Meschemy/Sinan İhtiyaroğlu/Paraksilen, kaynak olarak Orbital tek yeterli.
Biyoloji için: DR.Biyoloji/Biosem/Aras Hoca, kaynak olarak Palme veya Biyotik tek başına yeterli.

Alan olarak EA mısın SAY mı?

Alanım sayısal, hedefim elektrik-elektronik ayrıca bu bolümde üniversitebelirleyen unsur mu yani yakın ve rahat olması için şehrimdeki üniversiteyi yazmak istiyorum(Çorlu-Namık Kemal Üniversitesi).

Alanım sayısal, hedefim elektrik-elektronik ayrıca bu bolümde üniversitebelirleyen unsur mu yani yakın ve rahat olması için şehrimdeki üniversiteyi yazmak istiyorum(Çorlu-Namık Kemal Üniversitesi).
Eğitim-Lab-sosyal çevre tarafında üniversite bir unsur aslında.
Sayısal için seni şu konulara alalım:

Teşekkür ederim ayrıca 2028'de sınav sistemi değişimi söz konusu sizce çok büyük bir fark olur mu çalışma tipini etkileyecek kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…