Merhaba, bu sene itibarıyla 11. sınıfa geçtim. YKS sürecine şimdiden dahil olmak istiyorum. LGS'ye hazırlanırken dershaneye giitm fakat pek bir katkısını göremedim. Bu sene Doping Hafıza almayı düşünüyorum 2 senelik. Doping Hafıza hakında bir sürü iyi kötü yorum var siz ne derseniz veya başka hangi platformları önerebiliriniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Stormweaver 28
Uzman
Ben de 2028 öğrencisiyim, temeliniz nedir?Merhaba, bu sene itibarıyla 11. sınıfa geçtim. YKS sürecine şimdiden dahil olmak istiyorum. LGS'ye hazırlanırken dershaneye giitm fakat pek bir katkısını göremedim. Bu sene Doping Hafıza almayı düşünüyorum 2 senelik. Doping Hafıza hakında bir sürü iyi kötü yorum var siz ne derseniz veya başka hangi platformları önerebiliriniz?
Doping Hafıza falan boş iş.
SF26 102
Bilgin
TYT için sırasıyla kanalları ve kaynakları sıralayayım:
Türkçe için: Emek Taştan/Kadir Gümüş/Aker Kartal, kaynak olarak 3D Dil Bilgisi-Hız ve Renk+Bilgi Sarmal+PEGEM veya Jet Paragraf.
Sosyal için: 3D ve Bilgi Sarmal TYT Sosyal denemeleri.
Matematik için: Eyüp B./Mert Hoca/Soner Akıncı/Matematiğin Güler Yüzü, kaynak olarak Matematiğin İlacı+Bilgi Sarmal+Orijinal yeterli.
Geometri için: Eyüp B./Kenan Kara/Mert Hoca, kaynak olarak matematiktekilerin geometrisine bak.
Fizik için: Altuğ Güneş/Özcan Aykın, kaynak olarak Bilgi Sarmal tek başına yeterli.
Kimya için: Görkem Şahin/Meschemy/Sinan İhtiyaroğlu/Paraksilen, kaynak olarak Orbital tek yeterli.
Biyoloji için: DR.Biyoloji/Biosem/Aras Hoca, kaynak olarak Palme veya Biyotik tek başına yeterli.
Alan olarak EA mısın SAY mı?
Türkçe için: Emek Taştan/Kadir Gümüş/Aker Kartal, kaynak olarak 3D Dil Bilgisi-Hız ve Renk+Bilgi Sarmal+PEGEM veya Jet Paragraf.
Sosyal için: 3D ve Bilgi Sarmal TYT Sosyal denemeleri.
Matematik için: Eyüp B./Mert Hoca/Soner Akıncı/Matematiğin Güler Yüzü, kaynak olarak Matematiğin İlacı+Bilgi Sarmal+Orijinal yeterli.
Geometri için: Eyüp B./Kenan Kara/Mert Hoca, kaynak olarak matematiktekilerin geometrisine bak.
Fizik için: Altuğ Güneş/Özcan Aykın, kaynak olarak Bilgi Sarmal tek başına yeterli.
Kimya için: Görkem Şahin/Meschemy/Sinan İhtiyaroğlu/Paraksilen, kaynak olarak Orbital tek yeterli.
Biyoloji için: DR.Biyoloji/Biosem/Aras Hoca, kaynak olarak Palme veya Biyotik tek başına yeterli.
Alan olarak EA mısın SAY mı?
SF26 102
Bilgin
Eğitim-Lab-sosyal çevre tarafında üniversite bir unsur aslında.Alanım sayısal, hedefim elektrik-elektronik ayrıca bu bolümde üniversitebelirleyen unsur mu yani yakın ve rahat olması için şehrimdeki üniversiteyi yazmak istiyorum(Çorlu-Namık Kemal Üniversitesi).
Sayısal için seni şu konulara alalım:
Selamlar, söz verdiğim üzere rehberi yayınlıyorum, EA rehberi ocak ayının ortasına sarktı bunu belirteyim öncelikle. Zira ocak ayının başından şubat ayının başına kadar sert bir TYT kampımız var dershanede ve orada olacağım için aktifliğim fazlasıyla sınırlı kalacak. Bu rehberin yazımı da yaklaşık 1.5 hafta evvel bitmişti ama yazım hatalarını düzeltecek vakti anca bulabildik. Bu rehberi, TYT ile alakalı konuştuğum diğer rehberlerim gibi, hem koçluk hem de derece yapmış öğrencilerle birlikte hazırladık. Yani tek kişiye bakan dogmatik bir bakış açısının olmadığı, herhangi bir sponsorluk...
- SF26
- ayt nasıl sayısal
- Forum: ÖSYM Sınavları
Rehber Konu 'Hardcore YKS rehberi'
Baslik dikkat ceksin diye boyle
On postulatlar:
Oyunlar silinecek.
Sosyal medya hesaplari donrulucak.
Gunluk aktivite ve kitap okuma serbest gunluk calisma bittimi cunku bu kisa mesafe kosusu degil uzun mesafe maratonu.
1)Dershane mevzusu:
Konu anlatim icin gereksiz...
- Testo Unit
- yks
- Forum: ÖSYM Sınavları
Yeni konular
-
-
-
940 TL'ye satılan Lenovo IdeaPad şarj aleti orijinal midir?
- Muhittin Bendirgoart
-
-
-
-