KS KS efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.393 Çözümler 7 Beğeniler 2.729 2 Mart 2025 #11 fxxs dedi: Rica ederim sınavda başarılar şimdiden. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.709 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 2 Mart 2025 #12 efebatiin dedi: Eki Görüntüle 129349 Eki Görüntüle 129350 Dayımda aynısını dedi hocam iyice kafam karışmıştı sağ olun. Genişletmek için tıkla... Bende o kısım boş hocam. İlla bir sorun vardır. Dlkkatli olun.
efebatiin dedi: Eki Görüntüle 129349 Eki Görüntüle 129350 Dayımda aynısını dedi hocam iyice kafam karışmıştı sağ olun. Genişletmek için tıkla... Bende o kısım boş hocam. İlla bir sorun vardır. Dlkkatli olun.
KS KS efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.393 Çözümler 7 Beğeniler 2.729 2 Mart 2025 #13 cemkaraca dedi: Bende o kısım boş hocam. İlla bir sorun vardır. Dlkkatli olun. Eki Görüntüle 129353 Genişletmek için tıkla... Eksik bir yer yapmam neredeyse imkansız hocam her şeyi yaptım bir sürü video izledim yaptıklarının aynısını yaptım.
cemkaraca dedi: Bende o kısım boş hocam. İlla bir sorun vardır. Dlkkatli olun. Eki Görüntüle 129353 Genişletmek için tıkla... Eksik bir yer yapmam neredeyse imkansız hocam her şeyi yaptım bir sürü video izledim yaptıklarının aynısını yaptım.
cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.709 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 2 Mart 2025 #14 Tamamlanmamış diyor. Siz başvuru bilgilerimi güncelle kısmına bastığınızda açılan sayfadan kaydet demeden çıktınız mı?
Tamamlanmamış diyor. Siz başvuru bilgilerimi güncelle kısmına bastığınızda açılan sayfadan kaydet demeden çıktınız mı?
KS KS efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.393 Çözümler 7 Beğeniler 2.729 2 Mart 2025 #15 cemkaraca dedi: Tamamlanmamış diyor. Siz başvuru bilgilerimi güncelle kısmına bastığınızda açılan sayfadan kaydet demeden çıktınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam @fxxs hocamın dediği gibi olabilir mi acaba kaydettim bu arada.
cemkaraca dedi: Tamamlanmamış diyor. Siz başvuru bilgilerimi güncelle kısmına bastığınızda açılan sayfadan kaydet demeden çıktınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam @fxxs hocamın dediği gibi olabilir mi acaba kaydettim bu arada.
cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.709 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 2 Mart 2025 #16 efebatiin dedi: Hocam @fxxs hocamın dediği gibi olabilir mi acaba kaydettim bu arada. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ben de onun gibi düşündüm. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2025
efebatiin dedi: Hocam @fxxs hocamın dediği gibi olabilir mi acaba kaydettim bu arada. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ben de onun gibi düşündüm.
fxxs Başarılı Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Beğeniler 20 2 Mart 2025 #17 efebatiin dedi: Hocam @fxxs hocamın dediği gibi olabilir mi acaba kaydettim bu arada. Genişletmek için tıkla... cemkaraca dedi: Tamamlanmamış diyor. Siz başvuru bilgilerimi güncelle kısmına bastığınızda açılan sayfadan kaydet demeden çıktınız mı? Genişletmek için tıkla... Başvuru bilgilerinizi güncelleme işlemi tamamlanmamıştır diyor "güncelleme"
efebatiin dedi: Hocam @fxxs hocamın dediği gibi olabilir mi acaba kaydettim bu arada. Genişletmek için tıkla... cemkaraca dedi: Tamamlanmamış diyor. Siz başvuru bilgilerimi güncelle kısmına bastığınızda açılan sayfadan kaydet demeden çıktınız mı? Genişletmek için tıkla... Başvuru bilgilerinizi güncelleme işlemi tamamlanmamıştır diyor "güncelleme"