1449

Üstün
TYT sınavlarımın ortalaması:

Türkçe: 32.50 Net
Sosyal: 16.25 Net
Matematik: 11.25 Net
Fen: 13.75 Net

AYT sınavlarımın ortalaması:

Matematik: 6.25 Net
Fizik: 5 Net
Kimya: 8.25 Net
Biyoloji: 10.50 Net

Bazenleri EA da çözüyorum onların da ortalaması:

Türkçe: 16 Net
Tarih: 8.75 Net
Coğrafya: 6 Net

Ama ailem sayısala zorluyor.

AYT netlerimi ve TYT matematiğimi nasıl artırabilirim?

AYT kısmında fizikte bariz konu eksiğin var. Kimyada organik yok ise tamamla eğer var ise yanlışın çıkan konulara yüklen. Biyoloji iyi. AYT matematik kısmı direkt eksik oturup konu+soru bankası yapacaksın en hızlı şekilde. TYT'de ise branş denemesi + pko ve geometri eksik ise konu kasıcaksın. Hangi derste hangi konudasın yazabilir misin?

AYT kısmında fizikte bariz konu eksiğin var. Kimyada organik yok ise tamamla eğer var ise yanlışın çıkan konulara yüklen. Biyoloji iyi. AYT matematik kısmı direkt eksik oturup konu+soru bankası yapacaksın en hızlı şekilde. TYT'de ise branş denemesi + pko ve geometri eksik ise konu kasıcaksın. Hangi derste hangi konudasın yazabilir misin?
TYT çalışmıyorum bıraktım artık.

Matematikte sadece belli konuları yapabiliyorum. Zamanım olsa logaritma hariç hepsini yetiştirebilirdim ama logaritmayı gerçekten çözemediö kafam basmıyor o konuya tonla hocadan yetmedi Adana’nın en iyi özel hocalarından ders aldım logaritma için yine olmadı.

Kimya’da organikteyim. Biyoloji çalışmıyorum. Fizikte de son sözel konular iyi vektör basit makinalar iyi.

Yetiştirebilirdim ama logaritmayı gerçekten çözemediö kafam basmıyor o konuya tonla hocadan yetmedi Adana'nın en iyi özel hocalarından ders aldım logaritma için yine olmadı.

TYT çalışmıyorum bıraktım artık.

Ben olsam matematiği arttırmaya çalışırdım. Öbür dersler fena değil çünkü.

Kimya'da organikteyim. Biyoloji çalışmıyorum. Fizikte de son sözel konular iyi vektör basit makinelar iyi.

O zaman organik bitince netler biraz daha artacak. Eksikleri kapatıp seri branş denemesi atabilirsin. Zaten fendeki çoğu soru sözel olduğundan uzun sürmüyor denemeler. Asıl sorun burda matematik bence.

Ben olsam matematiği arttırmaya çalışırdım. Öbür dersler fena değil çünkü.

O zaman organik bitince netler biraz daha artacak. Eksikleri kapatıp seri branş denemesi atabilirsin. Zaten fendeki çoğu soru sözel olduğundan uzun sürmüyor denemeler. Asıl sorun burda matematik bence.

Yetişebilir demi matematik.

Türev, Limit, Fonksiyom, Diziler bunlarda az da olsa temelim var trigonometrim çok çok çok iyi üşenmekten yapmıyorum

Bana TYT matematik netin çok düşük geldi. Çarpanlara ayırma ve fonksiyonları güzel bilmen lazım. Yoksa AYT'nin çoğunu yapamazsın.

Yetişebilir değil mi matematik.

Türev, limit, fonksiyom, diziler bunlarda az da olsa temelim var trigonometrim çok çok çok iyi üşenmekten yapmıyorum.

Yani kimse kesin yetişir veya yetişmez diyemez. Ancak önümüzde 2.5 ay var. Eyüp b AYT tekrar oynatma listesine bakardım ben olsam. Tekrarı dinlerdim, elimdeki testleri eritirdim ve bir soru yorumlarla konuyu pekiştirirdim. Bunu her konuda uygulardım.

Ancak burda önemli bir nokta var. Sizin çalışma ve anlama tarzınızı bilmiyorum. O yüzden dediğim her şey sadece kendi tecrübem, kesinlik yok.

Bana TYT matematik netin çok düşük geldi. Çarpanlara ayırma ve fonksiyonları güzel bilmen lazım. Yoksa AYT'nin çoğunu yapamazsın.
Daha artmıyor hocam 2 aydır böyle gidiyor. Geçen hafta bıraktım TYT’yi.

Yani kimse kesin yetişir veya yetişmez diyemez. Ancak önümüzde 2.5 ay var. Eyüp b AYT tekrar oynatma listesine bakardım ben olsam. Tekrarı dinlerdim, elimdeki testleri eritirdim ve bir soru yorumlarla konuyu pekiştirirdim. Bunu her konuda uygulardım.

Ancak burda önemli bir nokta var. Sizin çalışma ve anlama tarzınızı bilmiyorum. O yüzden dediğim her şey sadece kendi tecrübem, kesinlik yok.
Bir okula gidiyoruz 8.30-14.10 arası ders. 14.10-20.30 arası etüt telefom tablet bilgisayar yok. 14.10-16.30 arası birebirler var.
Eve gidince de bir şey çalışamıyorum.

Bir okula gidiyoruz 8.30-14.10 arası ders. 14.10-20.30 arası etüt telefom tablet bilgisayar yok. 14.10-16.30 arası birebirler var.
Eve gidince de bir şey çalışamıyorum.

10'da uyusan 6'da kalksan 2 saat ders çalışabilirsin okula gidene kadar. Birebirlerde eksik konularını anlattır hocalara sonra 8:30'a kadar kendin çalışmaya devam et. Ben 10'da uyuyup 5'te kalkıyordum 8'e kadar ders çalışıyordum. Sonra okula gidiyordum derse devam. Akşam eve gelip yemek yiyip yatana kadar gene çalışıyordum.

Hocam çalışmakta sıkıntı yok 7 saat etüt salonunda bunalıyorum en az 2 saati boşa gidiyor.