O adamlar sence sadece Kabataşlı diye mi 1. oldu? O adamlar yaldır yaldır çalışıyorlar hedefleri için.Hocam gördük işte bakın birincilere Kabataş farkı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 11 Haziran 2025
- Makaleler
- 1
Kabataş'ın eğitim kalitesi daha iyi ama.O adamlar sence sadece Kabataşlı diye mi 1. oldu? O adamlar yaldır yaldır çalışıyorlar hedefleri için.
Son düzenleyen: Moderatör:
Orası öyle olabilir ama iş öğrencide biter.
- Makaleler
- 1
Öyle tabii. Annemin bir sözü var "Oğlum dershane gidemeyeceksin ama gidenlerden yüksek alabilirsin" demişti.
Dany Fırtınadoğan 56
Üstün
seneye bu listede olacağım.
Her yerde eğitim hemen hemen aynı. Ama ortam çok fazla değişiklik gösteriyor.
İyi bir öğrenci, iyi bir çalışma ve iyi bir çalışma koçu ile yapılabilecek şeyler aslında.
Kabataş'ta vs. durum farklı, hoca kalitesi fazlasıyla var. Hocaların büyük kısmı şu an Avrupa'da ilk 300'deki okullarda YL-Doktora yapıyor.Her yerde eğitim hemen hemen aynı. İyi bir öğrenci, iyi bir çalışma ve iyi bir çalışma koçu ile yapılabilecek şeyler aslında.
Ayrıca artık iyi öğrenci, çalışma ve koç olması bir şey ifade etmiyor. Sistem artık aşırı ezberlenebilir durumda.Her yerde eğitim hemen hemen aynı. Ama ortam çok fazla değişiklik gösteriyor.
İyi bir öğrenci, iyi bir çalışma ve iyi bir çalışma koçu ile yapılabilecek şeyler aslında.
Tamamen ezbere dayalı bir sistemi bence çalışmayla yenebiliriz. Buna yenmek yerine" tamamlamak" ya da "sistemi uygulamak" da denebilir. Sistemin ezberlememizi istediği tüm her şeyi ezberlememiz gerekiyor gibi şu anki sistemde. Değişiklik şart.Kabataş'ta vs. durum farklı, hoca kalitesi fazlasıyla var. Hocaların büyük kısmı şu an Avrupa'da ilk 300'deki okullarda YL-Doktora yapıyor.
Ayrıca artık iyi öğrenci, çalışma ve koç olması bir şey ifade etmiyor. Sistem artık aşırı ezberlenebilir durumda.
- Makaleler
- 1
Artık dershanede anlamı yok.
Yenebiliyor olsan 76.25 AYT yapan adam 9K ham sıralamada kalmazdı.Tamamen ezbere dayalı bir sistemi bence çalışmayla yenebiliriz. Buna yenmek yerine" tamamlamak" ya da "sistemi uygulamak" da denebilir. Sistemin ezberlememizi istediği tüm her şeyi ezberlememiz gerekiyor gibi şu anki sistemde. Değişiklik şart.