Ortalamaya vurursak evet. Bazı kaynaklar çok zor bazıları çok kolaydı.
Şu an hangi kaynaklar var bilmiyorum ancak bizim zamanımızda aydın vardı. O aşırı zordu. Acil yayınları vardı çok zordu. 345 ortalamaydı. Nihat bilgin zordu yine. Kolay yayınları çok çözemedim hatırlamıyorum da genel olarak sınavdan 2 hafta önce çözdüğüm denemelerle aynı gelmişti. Ben gireli 5 sene oldu. Şu an durumlar ne bilmiyorum.

Fikirlerinizi almak isterim, özellikle önceden YKS'ye girmişler için. Denemelerde yaptıklarınız ile yakın sonuçlar mı geldi? Yoksa alakasız sonuçlar mı?
Hocam çoğu yansıtmıyor. Bazıları kalitesiz saçma sapan sadece uzatma olsun diye sorular var genelde kötü denemelerde. Becerememişler diyorsun kendi kendine. Ama kimi deneme varki inanılmaz gerçeği yansıtıyor. Gerçi Ösym gibi bir kurumun da yönetimin elinde Araplaştığı bu ülkede Yks'de bile bazen çok saçma sorular görüyoruz.

Netlerim şimdilik genel olarak 65 üstü geliyor AYT’de. Sözelciyim, Özdebir AYT 6, Bilgi Sarmal Yıldızlar Yarışıyor Simülasyon, IQ 2022 Gölgesi, 345 Son Prova, Bilgi Sarmal Türkiye Geneli 3, Hız ve Renk AYT Türkiye Geneli olacak şekilde tüm bu sınavlara girdim ve 345 Son Prova hariç (65.50 geldi) hepsinde 70 üstü netler gördüm. 6 sınavın ortalaması da 71.50 nete tekabül ediyor.

Yani netlerim iyi ama gene de benim bildiğim denemelerde Sosyal1-Edb. - Sosyal2
kısımları çok umursanmıyor soru kalitesi açısından ve Sayısal sınıfında olduğumdan hocalar dahil kimsenin tam olarak yorum yapabildiği yok denemelerime. İnternette sözelle alakalı böyle yorumlar bulmak da zor. O yüzden merak ettiğimden sordum. Teşekkürler yanıtlarınız için. Büyük ihtimalle sayısal için verdiniz yanıtları ama olsun.