345'in denemeleri iyi aslında. Onun dışında ben Bilgi Sarmal'ın denemelerini çok beğendim. Ertan sinan şahinin fizik denemesi de güzel. Ama zor sorular var. 3D zaten söylemeye gerek yok diye düşünüyorum. İyi çalışmalar.

345'in denemeleri iyi aslında. Onun dışında ben Bilgi Sarmal'ın denemelerini çok beğendim. Ertan sinan şahinin fizik denemesi de güzel. Ama zor sorular var. 3D zaten söylemeye gerek yok diye düşünüyorum. İyi çalışmalar.
345'i istememe sebebi son olanlardan dolayıdır muhtemelen hocam.
AYT Fizik için ESŞ/3D/Altuğ Güneş öneririm.
AYT Kimya için Orbital/Aydın öneririm. Üstüne gerek yok.
AYT Biyoloji için Biyopsi/BS/Biyosentez öneririm.

AYT fizik için ertan sinan şahin
AYT kimya orbital sonrasında apotemi
Apotemi'nin AYT Kimya denemeleri o kadar iyi değil. Aydın varken tercih edilesi değil.

Genel olarak Bilgi Sarmal iyi.

Fizik: Altuğ Güneş, yetmezse bir de 3D olabilir.
Kimya: Orbital, yetmezse Aydın.
Biyoloji: Biyotik, Senin Biyolojin.

Merhaba,

Ayrı ayrı olacak şekilde hem TYT hem de AYT fen dersleri için alan denemesi önerir misiniz?

Not: 345 fizik, kimya ve biyoloji denemelerini önermeyiniz.

Esş Özcan aykın aydın 3D AYT fizik.
Kimyadan aydın ferrum orbital 3D.
Biyo biyopsi palme 3D
Vakit arttırırsan da MEB'i ve normal MEB denemelerine bak.

345'i istememe sebebi son olanlardan dolayıdır muhtemelen hocam.
AYT fizik için ESŞ/3D/Altuğ güneş öneririm.
AYT kimya için Orbital/Aydın öneririm. Üstüne gerek yok.
AYT biyoloji için Biyopsi/BS/Biyosentez öneririm.

Apotemi'nin AYT kimya denemeleri o kadar iyi değil. Aydın varken tercih edilesi değil.

Apotemi bence fasikülleri dışında gereksiz bir kaynak hocam. Türkçe denemeleri güzel bir de. Apotemini yıllardan beridir aynı sorularla devam ediyor. Bu sene geçen seneki sınavdan en çok etkilenen yayın bence barış olmuş.

Apotemi bence fasikülleri dışında gereksiz bir kaynak hocam. Türkçe denemeleri güzel bir de. Apotemini yıllardan beridir aynı sorularla devam ediyor. Bu sene geçen seneki sınavdan en çok etkilenen yayın bence barış olmuş.
Apotemi'nin TYT Türkçe denemeleri güzel ama gerisi çok zayıf bence. Özellikle LTİ fasikülleri neredeyse hiç yenilenmediği için sıkıntı.

Apotemi'nin TYT Türkçe denemeleri güzel ama gerisi çok zayıf bence. Özellikle lti fasikülleri neredeyse hiç yenilenmediği için sıkıntı.

Öyle hocam. Bence ünal karatekin, barıştıran matematik ve barış yayınlarının denemeleri çözülmeli çünkü gerçekten konuyu bilip bilmediğini değil bilse bile yapılıp yapılamayacağını ölçen kaynaklar.