1 Aylıksa normal değil bence. Hatta inanılmaz uçuk.
1 aylık evet. Geçen aydan beri kullanıyorum, 2500TL idi ama zam geldi ve 3000 TL oldu. Açıkçası faydasını gördüm en azından nereden başlayacağım konusunda bir fikir oldu ve yol haritamı çizdi. Koçluğu iptal edip bireysel çalışmaya mı dönsem bilemedim doğrusu.

Kaç olması gerekli? Geçen aydan beri kullanıyorum hoca değiştirmekte pek istemiyorum.

1 aylık evet. Geçen aydan beri kullanıyorum, 2500TL idi ama zam geldi ve 3000 TL oldu. Açıkçası faydasını gördüm en azından nereden başlayacağım konusunda bir fikir oldu ve yol haritamı çizdi. Koçluğu iptal edip bireysel çalışmaya mı dönsem bilemedim doğrusu.

Kaç olması gerekli? Geçen aydan beri kullanıyorum hoca değiştirmekte pek istemiyorum.
Bırakın hocam dolandırılıyorsunuz.

Yorumum hiçbir koça ihtiyacının olmaması ve bunun gibi homo sapienslere para kazandırmamanız yönünde.
Haklısınız hocam fakat kendi başıma çalışınca bir düzen oturtturamıyorum. Fiyat biraz tuzlu olsa da dershaneye verecek param yok ve dershaneye her halükarda karşıyım. En azından plan/program yapan ve sürekli irtibatta olduğum biri var. O gözle bakıyorum.

Haklısınız hocam fakat kendi başıma çalışınca bir düzen oturtturamıyorum. Fiyat biraz tuzlu olsa da dershaneye verecek param yok ve dershaneye her halükarda karşıyım. En azından plan/program yapan ve sürekli irtibatta olduğum biri var. O gözle bakıyorum.
Burada plan program ile ilgili konu açsan ben dahil sana yardım edecek bir sürü kişi var. Koç dediğin ne ki? Şunu şunu çöz haftaya kadar diyecek diğer hafta yine aynı şeyi yapacak.

Genel olarak piyasa böyle sanırım hocam ufak bakındım. Piyasaya daha hakim biri varsa aydınlatırsa sevinirim.

Piyasa öyle olması hiçbir şeyi değiştirmez eğer kütüphaneye Audi RS8le gidiyorsanız 2-3K'yı çöpe atmak sorun olmaz. Koçun anlatacağı her şeyi öğrenmek 1 haftanızı alır. Para vermek sadece iyi hissettiriyor durum bu. Pahalı bir kalem alın o daha yararlı olur.