YKS için dershane gerekli mi?

Eger kisi yorgun ve bitap düsüyorsa tabiikide ya calisma hayatini sececek, calisma hayatinda esneklikler yapabiliyorsa yapacak ve devam edecek, ücüncü secenek olarak da calisma hayatini birakip sadece derslerine odaklanacak. Benim dedigim sey bu ÖSYM sinavini gereksiz abartiyolar ve senin dedigin gibi irade kirici bir sürü unsur mevcut maalesef. Ben arkadasin calisma yada egitim hayatinda bi' yonlendirme yapmadim. Agirlikli olarak dershane sorusuna cevap verdim. Bana alintiladiginiz ve soylediginiz seyleri tam anlamadim gercekten yani eger arkadasin is yogunlugu artarsa ve is isin icinden cıkılamayacak duruma gelirse ben calismaya devam etsin sakın isi birakmasin ama egitimi de birakmasin falan demedim zaten. Hem calisarak hem de egitim hayatina odaklanarak güzel bölümlere gelen arkadaslarım var dedim. Eger senin dedigin gibi bir durum olursa ikisinden birisini secmesi gerekecek ama bizim konumuz o degil zaten konu sahibi arkadas da pek onun ustunde durmamıs.

Evet ama şu an ekonomik kriz ortamında çalışma şartları anlık olarak değişebiliyor muhtemelen bizim yazdıklarımızdan sadece konu sahibi arkadaş çıkarım yapabilecek işin uzaması ve zorlaşması işverenin ağzından çıkan bir söze bakıyor benim demek istediğim o üstüne bir de kafe gibi bir işte zorluklar olabiliyor işin nasıl olduğunu bilmediğimiz için muhtemelen ikimiz de birbirimizi anlayamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…