Hayatın sonu değil kimse yaşını umursamaz, iş hayatında da sıkıntı olmaz lakin yaşadığınız şeyleri bilmemek ile birlikte 4 sene+1 sene mezun ile birlikte 2 sene deneyip başaramadığınız işin sebebinin gerçekten yaşadığınız şeyler olup olmadığını, bu yaşadıklarınızın etkisinin devam edip etmeyeceğini ve yeni şeyler yaşarsanız bunların hedefinize ulaşmanızdaki etkisini iyice tartıp karar vermenizi öneririm. Çünkü gerçekten mezuna bırakan 10 kişi görüyorsam 9'u ya sıralamasını ileri taşımıyor ya da daha da geriye gidiyor ve mezun döngüsüne giriyor.
Örnek vermem gerekirse bu durumu en anlayışlı aile bile bir noktada başınıza kakar. Eğer yarın bu olduğunda "ailem bana destek olmadı" diye bahane üretip demotive olacaksanız, çalışma eforunuzu düşürecekseniz. "ailem bana şunu sağlamadı bunu sağlamadı" diyecekseniz vb. bu yola girmeyi iyi düşünün.
Yaşadığınızı bilmiyorum, ailenizi bilmiyorum, psikolojik durumunuzu bilmiyorum sadece genel olarak gördüklerimi yazıyor. Eğer size uyuyorsa, ciddiye alın eğer uymuyorsa ciddiye almanıza gerek yok. Her türlü başarılar.