YKS için koçluk alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasantks
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 173
  • Etiketler Etiketler
    yks

Hasantks

Uzman
11. sınıfım ve 11'i kötü geçirdim. Şimdi de yazın çalışmalara başlamak istiyorum ama ne yapacağım hakkında kafam çok karışık. TYT Mat + Türkçe hallederken bir yandan feni de halletmek istiyorum ama bazıları ezber TYT fen kısmı bakma diyor. Bir kısım bakman gerekli diyor. Ne yapacağım bilemedim. Bu sorunu koçluk sisteminin çözeceğini düşünüyorum. 1 ay öncesinde falan Gri Koç almıştım, işe yaramadı. Sizlerin düşüncesi neler? Biraz forumları okudum. Bir kesim almana gerek yok kendi koçluğunu kendin yap falan diyorlar. E ben de o sistemi tam olarak oturmuş değilim. Yazın da vaktimi kaybetmek ve mezuna kalmak istemiyorum. Bu konuyu en iyi şekilde nasıl çözeriz? Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gri resmen sömürüyor. Şu andan başlayarak zamanı nasıl yöneteceğini öğrenip, kendi kendine koç ol derim. Kimse seni senin kadar tanıyıp, sana göre hareket edemez. Kendi kapasiteni en iyi sen biliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…