Kullanıyor musun, hayır. O halde bilip bilmeden ne diye böyle bir yorum yapıyorsun. Ben Tab S6 Lite ve Tab S7 kullandım. Canımdan bezdim. Sözde 10 saat olan pil ömrü yazı yazıyorsan 1.5 saat. iPad 9'a geçince aynı yazıları yazdım 8 saat ekran süresi alıyorum. Yanı sıra Tab S6 Lite denen tablette 10 sayfa yazı yazınca donuyordu. iPad 9'da tam 131 sayfa not çıkardım zerre donma yok. İstersen 131 sayfa olan dahiliye notlarımı ve S6 Lite'de donan 12 sayfalık anatomi notumu da gönderirim sorun değil.
iPad 7 kullanılır şu dönemde, tablet kaç inç desen 5.0 der. Boş ver. Beğeni sayına yazık. Her yoruma beğenme atacak şimdi.

Kullanıyor musun, hayır. O halde bilip bilmeden ne diye böyle bir yorum yapıyorsun. Ben Tab S6 Lite ve Tab S7 kullandım. Canımdan bezdim. Sözde 10 saat olan pil ömrü yazı yazıyorsan 1.5 saat. iPad 9'a geçince aynı yazıları yazdım 8 saat ekran süresi alıyorum. Yanı sıra Tab S6 Lite denen tablette 10 sayfa yazı yazınca donuyordu. iPad 9'da tam 131 sayfa not çıkardım zerre donma yok. İstersen 131 sayfa olan dahiliye notlarımı ve S6 Lite'de donan 12 sayfalık anatomi notumu da gönderirim sorun değil.

Kesinlikle iş görmez.
1.5 saat ekran süresi alıyorsanız cihazınız arızalı, yarım yamalak ürünleri alıp sallayıp durmayın Samsung'a. Ayrıca S7FE ile iPad 9 arasında segment farkı var.

Niye kalsın? iPhone 11 ile karıştırdın galiba. iPhone benzemiyor iPad’ler. iPad 10 kullanıyorum gram bir sorun yok 😉.
Ben de iPad 10 ve air 5 kullanıyorum bilgim olmasa yazmam zaten

Neresi eski kalıyor. Hal kullanıyorum hala tüm fonksiyonu muazzam çalışıyor
Şu an tüm fonksiyonları muazzam çalışıyor olması bunun ileride de aynı performansta olacağını göstermiyor. M1 çip ile üniversite hayatından sonra bile kullanabilir.

Kesinlikle iş görmez.

S6 Lite kalem şart değilse zaten kesinlikle alınmaz o konuda haklısın lakin bu bütçede kalem dahil bir tablet alınacaksa başka pek bir seçenek yok. Ki 6K bandına Tab S6 lite hala alınabilir bir tablet. İçindeki SOC ve 4 GB RAM arkadaşın bahsettiği gündelik kullanım senaryosu için iş görür düzeyde.

iPad 9 ise bu fiyatlara TAB S9 FE varken kesinlikle tercih edilmemesi gereken bir tablet. Apple pencil 1 ile beraber 64 GB modeli 14K'ya geliyor hemen hemen. Bu fiyatı 2021 yılında çıkmış bir tablete sırf iPadOS için kesinlikle vermezdim.

Ben de iPad 10 ve Air 5 kullanıyorum bilgim olmasa yazmam zaten.

Şu an tüm fonksiyonları muazzam çalışıyor olması bunun ileride de aynı performansta olacağını göstermiyor. M1 çip ile üniversite hayatından sonra bile kullanabilir.

Evet ama en azından 4-5 yıl götürür. Bu durumda da F/P oranı görmek lazım. Bir de şu sıkıntı var. M1 çipler Notability gibi not uygulamalarında nedensiz aşırı ısınıyor ve şarj yiyor. Eğer şarj daha önemliyse (ki benim için en önemli şey şarj ve donmamaydı) iPad serisi daha iyi. Ama oyun da oynarım ve şarj da 8 saat değil de 4 saat olsun(arkadaşla denedik) deniliyorsa ve para da varsa Air 5 çok daha mantıklı bir seçenek.

M1 çipler Notability gibi not uygulamalarında nedensiz aşırı ısınıyor ve şarj yiyor
Bu konuda size katılıyorum. Ondan dolayı Noteful uygulamasını kullanıyorum ki diğer uygulama geliştiricilerin çıkarttığı ve Apple'ın notlar uygulamasına kıyasla ısınma konusu yok denebilecek kadar az ve bu durumdan da şarj daha uzun gidiyor.

S6 Lite kalem şart değilse zaten kesinlikle alınmaz o konuda haklısın lakin bu bütçede kalem dahil bir tablet alınacaksa başka pek bir seçenek yok. Ki 6K bandına Tab S6 Lite hala alınabilir bir tablet. İçindeki SoC ve 4 GB RAM arkadaşın bahsettiği gündelik kullanım senaryosu için iş görür düzeyde.

iPad 9 ise bu fiyatlara Tab S9 FE varken kesinlikle tercih edilmemesi gereken bir tablet. Apple Pencil 1 ile beraber 64 GB modeli 14K'ya geliyor hemen hemen. Bu fiyatı 2021 yılında çıkmış bir tablete sırf iPadOS için kesinlikle vermezdim.

Arkadaşlar her ne kadar Apple kısıtlayıcı da olsa APK indirtmese de adamlar yapmış ve biz son kullanıcı olarak mutlak suretle işimize yarayanı almalıyız. Birçok kişi daha iPad bile kullanmadan hatta herhangi bir Apple ürünü almadan kötülüyor. Önce kullanın sonra deyin ki şurasını beğenmedim. Ben kullandım yazılan tabletlerin çoğunu. Gerek arkadaşımda gerek de kendimde. Ben iPad öneriyorum. Apple Pencil aralıksız yazmayla 5 saat yazdırıyor. Sonra takıyorsun şarja 5dakikalık şarjla 1 saat aralıksız yazı yazmak için kullanıyorsun zaten. 64 GB kısmına gelirsek iPadOS 8 GB alan kaplıyor. Toplam 52 GB alan sana kalıyor. Not almak için fazlasııyla yeterli bir alan ki 3 yıldır tıp fakültesinde not alıyorum toplam 12 GB alan kullanılmış.

Arkadaşlar hepinize düşünceleriniz için teşekkür ediyorum ben bir bütçe belirleyip yazdıklarınızı değerlendireceğim.

Bütçe? Sınırsız ise alın M4 çipli iPad Pro, bir de yanına Apple Pencil Pro, torunlarınız bile kullanır artık.

Bütçe? Sınırsız ise alın M4 çipli iPad Pro, bir de yanına Apple Pencil Pro, torunlarınız bile kullanır artık.
Hocam öncelikle fikriniz için teşekkür ederim fakat bunlarda aşırı pahalı,bunlar için bütçe ayarlayabileceğimi zannetmiyorum.