Geraltın kılıcı 39

Üstün
Yer
Cintra
YKS için giriş, orta ve ileri düzey için test kitapları arıyorum. Önerileriniz neler? Özellikle matematik ve kimya (mol konusu dolayısıyla) giriş seviyesi test kitabı gerekli.

AYT Matematik 3D, Orta seviye icin güzeldir.
Orijinal Orta - ileri, Apotemi Fasiküller ileri seviye. Ben bunlarla hazırlandım, bir daha hazırlanacak olsam bunlarla hazırlanırdım.

TYT.
Türkçe 345 Mor Türkçe, 3D Dil Bilgisi, 0 Risk Paragraf.
Matematik: 345, Bilgi Sarmal, Orijinal, 3D (konu anlatımı olarak 3D vdd)
Geometri: Geometrinin İlacı, 345 TYT-AYT, Orijinal
Fizik: 345, 3D, Paraf İşlemsiz.
Kimya: Görkem Şahin, Palme, Aydın
Biyoloji: Palme, Biyotik, 3D.

Zorluğa göre sıraladım. Daha detaylı istersen gene öneririm. Ayrıca Oğuz Usta TYT rehberine bakıp ders ders ve seviyene göre de bakabilirsin. Ayrıca kimyada gerçekten zayıfsan Miray(aydının alt ve kolay yayınıdır) veya Ens destek serisine bakabilirsin.

Matematikte giriş seviyesi kitap istiyorsanız o kitabı bir hoca ile birlikte götürmeniz netleriniz açısından daha güzel olacak. Kimya içinde geçerli, YouTube'da beğendiniz bir hocanın kitabıyla test çözme işlemlerini belirli bir süre götürüp ardından soru bankalarına yönelin.

Matematik için bıyıklı'nın matematiği beraber götüreceğiniz kamp kitabını satın alın. Onu önerebilirim, test kitaplarını sonradan satın alırsınız. Giriş seviyesinde hoca ile ilerlemek çok daha sağlıklı olacaktır.

3D, 345 gibi yayınları bir anda alıp bide çözemezseniz, Matematiğe veya o derse küsersiniz. O derslere ön yargılı davranırsınız denemelerde.

YKS için giriş, orta ve ileri düzey için test kitapları arıyorum. Önerileriniz neler? Özellikle matematik ve kimya (mol konusu dolayısıyla) giriş seviyesi test kitabı gerekli.
Rehberim taze var, orayı inceleyin hocam.
AYT Matematik 3D, Orta seviye icin güzeldir.
Orijinal Orta - ileri, Apotemi Fasiküller ileri seviye. Ben bunlarla hazırlandım, bir daha hazırlanacak olsam bunlarla hazırlanırdım.
Dizgisi rezalet oğlu rezalet.